Інформаційне повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту –рішення  Ківерцівської  міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку»

Дата: 21.04.2021 09:34
Кількість переглядів: 382

 

Інформаційне повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту –рішення  Ківерцівської  міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку»

              

21 квітня 2021 року

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», Постанови КМУ від 24.05.2017р. №483  у відповідності до норм Податкового кодексу України, виконавчий комітет  оприлюднює та подає на розгляд Ківерцівської  міської ради проект регуляторного акта - рішення сесії «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку»   та аналіз регуляторного впливу зазначеного регуляторного акта.

Оприлюднення здійснюється шляхом розміщення Проекту рішення з додатками та аналізу регуляторного впливу на офіційному сайті Ківерцівської міської ради  www.kivrada.gov.ua в розділі «Регуляторні акти».

Інформація про строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції:
Зауваження та пропозиції щодо проекту даного регуляторного акту приймаються від фізичних та юридичних осіб у письмовому вигляді упродовж 31 календарного  дня, з дати оприлюднення повідомлення на офіційному сайті міської ради за адресою: м. Ківерці, вулиця Шевченка,14 тел.2-10-43 Ківерцівська міська рада (електронна адреса: kivertsirada@gmail.com)Фото без опису 

Розробник проекта регуляторного акта: виконавчий комітет Ківерцівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних