У КІВЕРЦІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ ПРИСВЯЧЕНІ 35-РІЧНИЦІ АВАРІЇ НА ЧАЕС

Дата: 26.04.2021 16:01
Кількість переглядів: 1065

 

Фото без описуМітинг-реквієм, приурочений до 35-ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС, відбувся сьогодні, 26 квітня, в міському парку.

Участь у панахиді та покладанні квітів до пам'ятного знака «Ліквідаторам та постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи» взяли міський голова Олександр Ковальчук, секретар міської ради Оксана Баранович, перший заступник міського голови Ігор Роганов, заступники міського голови Юрій Тананайський та Віктор Лисюк, голова громадської організації Райгуцька Олена, учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та громадскість.

Міський голова Олександр Ковальчук, за особисту мужність, самовідданість, активну громадську діяльність вручив ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС Почесні грамоти Ківерцівської міської ради та висловив слова вдячності.

«Низько вклоняємося вам, ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які 35 років тому, не шкодуючи свого здоров'я і життя, працювали в зоні радіаційного лиха, щоб якомога швидше ліквідувати наслідки вибуху.

Дякуємо вам за відвагу і мужність. Ви - герої нашого часу. І ми не маємо права забувати, що ті, хто врятував нас, живуть поруч з нами», - зазначив Олександр Миколайович.

Опісля настоятель Свято-Покровського собору міста Ківерці, благочинний Ківерцівського округу отець Іван Семенюк провів чин панахиди.

Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії хвилиною мовчання.

По закінченню учасники заходу мали можливість ознайомитися з спеціальним транспортним засобом та наявним у ньому типовим обладнанням, призначеним для організації та забезпечення проведення аварійно-рятувальних робіт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних