Конкурс на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Ківерцівської міської ради»

Дата: 27.05.2021 14:40
Кількість переглядів: 456

Фото без опису

На підставі розпорядження міського голови від 27.05.2021 року № 83-ро «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Ківерцівської міської ради» та відповідно до частини другої ст.13 Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03.03. 2020 року №200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» оголосити конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Ківерцівської міської ради» (далі – Центр).

Місце знаходження комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Ківерцівської міської ради»: 45201, Волинська область, м. Ківерці, вул. Соборності, 6а.

Основними напрямками діяльності Центру є:

  • проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставини осіб / сімей, які належать до вразливих груп населення;
  • надання особам / сім'ям, які належать до вразливих груп населення та / або перебувають у складних життєвих обставинах, комплексу соціальних послуг, яких вони потребують, відповідно до Переліку послуг умов та порядку їх надання.

Заробітна плата директора Центру визначається відповідним Наказом Міністерства соціальної політики України від 18.05.2015року № 526 " Про умови оплати праці працівників закладів соціального захисту дітей, закладів соціального обслуговування, закладів соціальної підтримки сімей, дітей та молоді і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді".

Приймання документів від претендентів здійснюється з 09.00 години по 16.00 годину з 27 травня 2021 року по 27 червня 2021 року.

Документи приймаються за адресою: м. Ківерці, віл. Шевченка, 14.

Для участі в конкурсі претендент особисто подає такі документи:

– заяву про участь у конкурсі за визначеною формою;

– належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;

– автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

– мотиваційний лист, складений у довільній формі;

– довідку про відсутність судимості;

– перспективний план розвитку комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Ківерцівської міської ради».

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вища освіта другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років.

Претенденти не допускаються до участі в конкурсі у разі:

- неподання ними повного пакета документів;

- невідповідності кваліфікаційним вимогам, визначеним Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників «Випуск 80 «Соціальні послуги», затвердженим наказом Мінсоцполітики від 29.03. 2017 № 518;

- наявності не знятої або не погашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності.

Проведення конкурсу на заміщення посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Ківерцівської міської ради» відбудеться в приміщення Ківерцівської міської ради 08 липня 2021року р. об 11:00 год. 

Відповідальна особа за надання інформації про конкурс та прийняття документів – секретар міської ради Баранович Оксана Володимирівна, електронна адреса: kivertsirada@gmail.com, телефон – 0954108553.

 

Зразок заяви про участь у конкурсі

 

Перелік запитань для перевірки на знання норм відповідного законодавства України

кандидатів на зайняття вакантної посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Ківерцівської міської ради»

  

 

 

Міський голова                                                             Олександр КОВАЛЬЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних