У КІВЕРЦІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ-СИРІТ, ДІТЕЙ ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ ТА ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ

Дата: 02.06.2021 14:00
Кількість переглядів: 628

 

Фото без опису1 червня, в День захисту дітей, Ківерцівська міська рада на чолі з міським головою Олександром Ковальчуком, спільно з релігійною громадою духовного управління християнських церков "Царство Боже" організували свято для дітей-сиріт, дітей, які позбавлені батьківського піклування, дітей з особливими потребами.

До проведення свята для малечі долучилися учасники зразкового театру танцю "Зорецвіт" Центру позашкільної освіти Ківерцівської міської ради та молодіжні колективи церкви "Царство Боже".

Заряд позитивної енергії, багато вражень отримали не лише діти, а й батьки.

Дітей привітав міський голова Олександр Ковальчук:

"Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни. Сьогодні ми вітаємо дітей Ківерцівської громади. Щиро бажаємо усім здійснення мрій та сподівань, миру, здоров'я, щастя і добра. Нехай ваше дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові та ласки. А ми дорослі та влада докладатимемо максимуму зусиль, щоб діти були щасливі,"- зазначив очільник Ківерцівської громади Олександр Ковальчук у вітальному слові.

Діти з захопленням брали участь в конкурсах, іграх та розвагах. По завершенню свята усі отримали солодощі від міської ради і подарунки від релігійної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних