Пошук

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня села Суськ Ківерцівського району Волинської області

Дата: 09.06.2021 16:30
Кількість переглядів: 600

 

Гуманітарний відділ Ківерцівської міської ради повідомляє про оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня села Суськ Ківерцівського району Волинської області із 10 червня 2021 року.

Найменування і місцезнаходження закладу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня села Суськ Ківерцівського району Волинської області, 45220, Волинська область, село Суськ, вулиця Молодіжна, 8.

Найменування посади та умови оплати праці: директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня села Суськ Ківерцівського району Волинської області, посадовий оклад – 7578 грн., надбавка за престижність 20%.

Кваліфікаційні вимоги: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта ступеня не нижче магістра (спеціаліста); стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років; організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконувати професійні обов’язки.

Перелік документів, що подаються для участі у конкурсі:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копія паспорта громадянина України;

- копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на момент їх подання;

- довідка про відсутність судимості;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі: до 30 червня 2021 року до 17 години 00 хвилин, за адресою: 45201, Волинська область, м.Ківерці, вул.Киричука, 1, кабінет гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради.

Початок конкурсного відбору розпочнеться не пізніше 07 липня 2021 року у приміщенні гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради, що знаходиться за адресою: 45201, Волинська область, м.Ківерці, вул.Киричука, 1.

Конкурсний відбір проводиться поетапно:

  • Подання претендентами документів, що підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам;

Протягом п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі конкурсна комісія:

  • перевіряє подані документи щодо відповідності установленим вимогам;
  • приймає рішення про допущення та/або недопущення до участі у конкурсі;
  • оприлюднює на офіційному вебсайті засновника перелік осіб, допущених до участі у конкурсному відборі (далі - кандидати).
  • Організація та забезпечення ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування такого закладу.
  • перевірка знання законодавства  у сфері загальної середньої освіти;
  • перевірка професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання
  • публічна та відкрита презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Конкурсна комісія упродовж двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору визначає переможця конкурсу та оприлюднює результати конкурсу на веб-сайті Ківерцівської міської ради.

Протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення про переможця конкурсу начальник гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради призначає переможця конкурсу на посаду та укладає з ним строковий трудовий договір (контракт) строком на шість років (строком на два роки – для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше) на підставі рішення конкурсної комісії.

Формування конкурсної комісії відбувається у порядку, передбаченому Положенням про конкурс на заміщення посади керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади у новій редакції, затвердженим рішенням Ківерцівської міської ради від 28 серпня 2020 року № 22/4.

Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Голубова Наталія Олегівна, головний спеціаліст-юрист гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради, тел. (03365) 2-13-58, електронна пошта: radagumanvid@gmail.com, natalkaberezen@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.