У Ківерцях визначили переможців дитячо-юнацької ліги АДФ. ФОТОРЕОПРТАЖ

Дата: 22.06.2021 15:57
Кількість переглядів: 874

 

Фото без описуУ Ківерцях відбулася відкрита першість ківерцівської громади серед дитячих команд з дворового футболу.

Турнір пройшов під егідою Асоціації дворового футболу 5х5 19 червня на міському спортмайданчику. Впродовж змагального дня 12 колективів боролися за першість у двох лігах – U-14 та U-19.

За звання найкращого у лізі U-14 боровся квартет команд ківерцівської дитячо-юнацької спортивної школи. У результаті безкомпромісної боротьби, титул здобула команда ДЮСШ. До слова, однією із учасниць квартету була команда дівчат, яка демонструвала гідну гру впродовж змагань. Кращими гравцем ліги стала Софія Козакевич, а звання кращого голкіпера отримав Олег Волох.

У лізі U-19 вісім команд у форматі плей-оф визначили свого переможця. У першому поєдинку “Олімпія” здолала “Бенфіку” 3:2. Матч між “Волинню” та “Астралісом” закінчився розгромною перемогою хрестоносців 5:1. У наступному поєдинку Grace впевнено розібрався з “Red Bull” 6:3. Завершальний матч 1/4 фіналу між Штурмом та Гаразджею завершився з рахунком 5:4 на користь гостей.

Першим фіналістом ліги U-19 став “Grace”, який дещо сенсаційно переміг “Олімпію” 2:4. У другому півфіналі Волинь розтрощила своїх візаві з Гаразджі з рахунком 5:2

Поєдинок за третє місце у якому зустрілися Олімпія та Гаразджа став найрезультативнішим матчем турніру – 11:3 на користь Олімпії.

Перед фінальним протистоянням між Волинню та Grace червоно-білі вважалися фаворитами. Своє реноме хрестоносці повністю підтвердили на футбольному полі, каменя на камені не залишивши від суперника –7:1. Гол престижу Grace зумів забити за кілька секунд до фінального свистка.

Кращим гравцем у лізі U-19 визнали Миколу Чернюка, а кращим голкіпером став Дмитро Конько.

Окрім цього, за активну підтримку та популяризацію дворового футболу керівництво Асоціації відзначило пам’ятною грамотою головного арбітра Ліги Віталія Профорука, який в суботу відсудив свій 150 поєдинок під егідою АДФ. 

Висловлюємо подяку за допомогу у проведенні змагань: Ківерцівській міській раді та особисто міському голові Ковальчуку Олександру Миколайовичу, генеральному партнеру ліги – Дейні Володимиру Юрійовичу та технічним партнерам – компанії “WestNet” та Футбольному магазину Soccer.

Також дякуємо за солодкі подарунки та спортивний інвентар депутатам Ківерцівської міської ради – Царкевич Яні Володимирівні та Гетманчуку  Сергію Анатолійовичу.

 

Текст – Дмитра ЗІНЮКА

Фото – Дмитра БАЙДИ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних