КІВЕРЦІ ВІДСВЯТКУВАЛИ 70 РІЧНИЦЮ НАДАННЯ СТАТУСУ МІСТА, ДЕНЬ МОЛОДІ ТА ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 29.06.2021 13:31
Кількість переглядів: 1973

Фото без опису

День міста Ківерці, який відбувся 27 червня для його жителів, уродженців та гостей — вилився в подію, коли, напевно, кожен житель відчув себе часточкою єдиної родини, якій стало дорогим місто — його вулиці, будівлі, парк, стадіон...

Святкування Дня міста, Дня, Молоді та дня Конституції України розпочалось з самого ранку. На міському стадіоні для малечі було встановлено безліч дитячих атракціонів, на яких найменші жителі міста могли досхочу награтися та пригоститися різноманітними смаколиками.

Протягом дня на території заходу працювала святкова торгівля місцевих підприємців та гостей міста. Люди мали широкий вибір смачної продукції.

Працювали різноманітні майстер класи, представлення ручних виробів, представлення громадських організацій, благодійних акцій, конкурсів, ігор, лотерей та масштабна ярмарка.

На території стадіону були розміщенні різномаштабні тематичні фотозони, завдяки допомоги у оздобленні декорацій працівниками Ківерцівського центру позашкільної освіти.

Урочиста академія розпочалася з вальсу та звучанню державного гімну України, який виконував вокаліст Ківерцівського будинку культури ім. М.Ковальова Сергій Лесик, перебуваючи на висоті 6 метрів біля стягу державного прапору України.

По закінченню звучання гімну дітками будо запущено в небо 70 символічних кульок, з нагоди 70 річчя присвоєння статусу міста Ківерці.

Під час урочистої частини свята, на міському стадіоні, зібрались тисячі жителів та гостей міста.

Святкова програма розпочалася з благословень священників різних конфесій громади, теплих привітань міського голови Олександра Ковальчука, народних депутатів України Ірини Констанкевич та В’ячеслава Рубльова, голови Волинської обласної ради Григорія Недопада та голови Луцької районної ради Олександра Омельчука.

У своїх виступах вони наголосили, що День міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма. Його святкує кожен, хто вважає місто своєю рідною домівкою: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. Найбільша гордість міста – це, звичайно, його мешканці. Саме завдяки їх рукам творилася унікальна спадщина міста, його історія. Завдяки їхній наполегливості та самовідданості продовжує розвиватися місто Ківерці.

З нагоди святкування Дня міста міським головою було вручено грамоти та подяки Ківерцівської міської ради, працівникам установ, підприємств та організацій міста, активним жителям.

Після закінчення офіційної частини на жителів та гостей міста чекали яскраві виступи естрадно-симфонічного оркестру волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім Т.Шевченка, виступи творчих колективів Ківерцівського будинку культури та освіти, гурту «Lutsk Brass Band”, столичного гурту «The Doox” та зіркового пародиста, які не залишили байдужим жодного глядача.

Гучні оплески зривалися після кожного концертного номера.

Особливо під час вогняного шоу з палаючим написом Ківерці 70 та піротехнічним супроводом.

Після виступів запрошених артистів на стадіоні розпочалася святкова дискотека за участі діджея “Pavel Lee” та феєричних світлодіодних роботів, які запалювали публіку не лише своїм яскравим зовнішнім виглядом та запальними танцями , а й ефектними світловими пушками наповненими 20 кг конфеті.

Загалом святкова програма, яка тривала майже цілий день, не залишила нікого байдужим. Кожен виступ викликав у глядачів бурю веселих позитивних емоцій.

Висловлюємо щиру вдячність організаторам, спонсорам та усім хто брав участь у підготовці та проведення даного заходу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних