Пошук

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ПРОВЕЛА ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД

Дата: 26.08.2021 13:01
Кількість переглядів: 1217

 

Сьогодні, у Суському старостинському окрузі, проведений профілактичний рейд відділом "Служба у справах дітей" Ківерцівської міської ради та її виконавчого комітету спільно з відділенням соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Ківерцівської міської ради» та старостою Суського старостинського округу.

В рамках заходу відвідано й обстежено умови проживання та утримання дітей у десятьох сім’ях. Зокрема, особливу увагу було приділено дітям-сиротам, дітям з особливими потребами, а також дітям, батьки яких зловживають алкогольними напоями та не приділяють належної уваги їхньому вихованню та утриманню.

В ході візитів було акцентовано увагу батьків на необхідності забезпечення дітей шкільним приладдям та речами по сезону в зв’язку з початком нового навчального року.

Батьків та осіб, що їх замінюють, попереджено про відповідальність за неналежне виконання обов’язків відносно дітей та нецільове використання коштів державної соціальної допомоги . Окрім того, кожен мав можливість отримати вичерпну відповідь від спеціалістів щодо навчання, виховання та розвитку дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.