ПРЕДСТАВЛЕННЯ НОВОГО ДИРЕКТОРА НВК «КІВЕРЦІВСЬКА ЗОШ І СТ.- КІВЕРЦІВСЬКА ГІМНАЗІЯ»

Дата: 26.08.2021 15:56
Кількість переглядів: 2061

 

Фото без описуСьогодні, 26 серпня 2021 року, міський голова Олександр Ковальчук разом із начальником гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради Миколою Грибуком представили педагогічному колективу нового директора НВК «Ківерцівська ЗОШ І ст.-Ківерцівська гімназія».

Новим керівником стала Оксана Миколаївна Данилюк. Директором школи її було обрано шляхом проведення конкурсу, який відбувся 4 серпня 2021 року. Згідно контракту директор на посаду призначається терміном на 2 роки.

Олександр Ковальчук привітав Оксану Миколаївну з новою посадою та висловив побажання: «Я хочу побажати, щоб під новим керівництвом школа всебічно розвивалася. І я впевнений, що новий директор, сповнений сил та енергії, разом із дружнім та прекрасним колективом зможуть зробити заклад ще кращим».

Микола Грибук також привітав новообраного директора школи та побажав успіхів, натхнення та наполегливості у роботі. Крім цього подякував заступнику директора школи Олені Миронюк за старанність та успішність у виконанні покладених на неї обов’язків.

Також Микола Васильович згадав попереднього директрора школи – Людмилу Семенівну Кацевич, яка доклала максимум зусиль у зміцненні матеріально-технічної бази даного навчального закладу та впроваджувала інноваційні технології в навчально-виховний процес.

Оксана Данилюк сердечно подякувала за привітання. Звертаючись до колективу виразила подяку за підтримку та запевнила, що всі разом впоряються із поставленими цілями та завданнями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних