ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА ГІМНАЗІЇ СЕЛА БОДЯЧІВ ЛУЦЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 10.09.2021 09:53
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

Гуманітарний відділ Ківерцівської міської ради повідомляє про оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора гімназії села Бодячів Луцького району Волинської області із 10 вересня 2021 року.

Найменування і місцезнаходження закладу: гімназія Бодячів Луцького району Волинської області, 45224, Волинська область, село Бодячів, вулиця Шкільна, 1.

Найменування посади та умови оплати праці: директор гімназії села Бодячів Луцького району Волинської області, посадовий оклад – 7578,00 грн., надбавка за престижність 20%.

Кваліфікаційні вимоги: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта ступеня не нижче магістра (спеціаліста); стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років; організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконувати професійні обов’язки.

Перелік документів, що подаються для участі у конкурсі:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копія паспорта громадянина України;

- копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою (державний сертифікат про рівень володіння державною мовою);

- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на момент їх подання;

- довідка про відсутність судимості;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі: до 30 вересня 2021 року до 16 години 45 хвилин, за адресою: 45201, Волинська область, м.Ківерці, вул.Киричука, 1, кабінет гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради.

Початок конкурсного відбору розпочнеться у приміщенні гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради, що знаходиться за адресою: 45201, Волинська область, м.Ківерці, вул.Киричука, 1.

Конкурсний відбір проводиться поетапно:

  • Подання претендентами документів, що підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам;

Протягом п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі конкурсна комісія:

  • перевіряє подані документи щодо відповідності установленим вимогам;
  • приймає рішення про допущення та/або недопущення до участі у конкурсі;
  • оприлюднює на офіційному вебсайті засновника перелік осіб, допущених до участі у конкурсному відборі (далі - кандидати).
  • Організація та забезпечення ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування такого закладу.
  • перевірка знання законодавства  у сфері загальної середньої освіти;
  • перевірка професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання
  • публічна та відкрита презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Конкурсна комісія упродовж двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору визначає переможця конкурсу та оприлюднює результати конкурсу на веб-сайті Ківерцівської міської ради.

Протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення про переможця конкурсу начальник гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради призначає переможця конкурсу на посаду та укладає з ним строковий трудовий договір (контракт) строком на шість років (строком на два роки – для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше) на підставі рішення конкурсної комісії.

Формування конкурсної комісії відбувається у порядку, передбаченому Положенням про конкурс на заміщення посади керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади у новій редакції, затвердженим рішенням Ківерцівської міської ради від 28 серпня 2020 року № 22/4 (зі змінами, внесеними рішенням Ківерцівської міської ради від 11 серпня 2021 року №11/21).

Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Голубова Наталія Олегівна, головний спеціаліст-юрист гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради, тел. (03365) 2-13-58, електронна пошта: radagumanvid@gmail.com, natalkaberezen@gmail.com.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних