ГОЛОВА ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТА МІСЬКИЙ ГОЛОВА СПІЛЬНО ІЗ МІСЦЕВИМИ ДІТЬМИ ТРЕНУВАЛИСЯ В КІВЕРЦІВСЬКОМУ «АКТИВНОМУ ПАРКУ»

Дата: 15.09.2021 16:24
Кількість переглядів: 966

 

Фото без описуУ  Ківерцях успішно функціонує активний парк у рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», що реалізовується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

Сьогодні, 15 вересня, в міському парку на території спортивної локації понад 100 дітей взяли участь у тренуванні, яке провела учениця відділення легкої атлетики, неодноразова призерка та чемпіонка чемпіонатів України з легкої атлетики Марія Чепура.

Спільно з дітьми тренувалися також голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, керуючий апаратом облдержадміністрації Юрій Судаков, начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин, директор КЗ «Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Олександр Кулаков, міський голова Олександр Ковальчук, заступник міського голови Юрій Тананайський та директор ДЮСШ Олесандр Левчук.

Також голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко подарував  координатору активних парків Дмитру Охоцькому, у рамках соціального проекту «Активні парки – локації здорової України», набір спортивного інвентарю для активностей.

Закінчились тренування вражаючою грою у футбол між групою дівчат відділення футболу Ківерцівської ДЮСШ та командою представників влади, у складі голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка, міського голови Олександра Ковальчука та керуючий апаратом облдержадміністрації Юрій Судаков.

До спортивних тренувань доєдналося керівництво, щоб особистим прикладом показати маленьким ківерчанам, що здоров’я необхідно зміцнювати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних