Відбулося планове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 22.09.2021 15:18
Кількість переглядів: 762

 

Фото без описуКожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.
21 вересня 2021 року  міський голова Олександр Ковальчук провів чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Ківерцівської міської ради. Основним завданням комісії є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.
У засіданні взяли участь начальники служб, а також представники поліції та охорони здоров’я. Всі питання порядку денного були, попередньо, ретельно вивчені службою у справах дітей  Ківерцівської міської ради та її виконавчого комітету. Зокрема, розглянули майнові питання щодо  надання дозволів на дарування, купівлі-продажу майна, право користування яким мали діти; затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування; про перебування  дітей в інтернатних закладах Волинської області; про доцільність влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування до інтернатних закладів.
У ході засідання було заслухано заявників та членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З’ясовані факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних