ЯК У КІВЕРЦІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧАЛИ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 30.09.2021 10:00
Кількість переглядів: 1312

 

Фото без описуЩороку першої неділі жовтня освітяни відзначають своє професійне свято.

З нагоди Дня працівників освіти в Ківерцівському будинку культури ім. М.П.Ковальова відбувся концерт за участі творчих колективів та аматорів будинку культури та Центру позашкільної освіти. Під час урочистостей педагогів вітали квітами, теплими словами вдячності за нелегкий труд, нагородами, піснями, танцями та грошовими преміями.

Привітати освітян громади завітали міський голова Олександр Ковальчук, народний депутат України Ірина Констанкевич, начальник гуманітарного відділу міської ради Микола Грибук та голова Ківерцівської об’єднаної профспілки працівників освіти та науки Євгенія Бабійчук.

Голова міської ради Олександр Ковальчук привітав педагогів зі святом і зауважив, що саме педагоги довгі роки щоденно працюють над тим, щоб відпустити у доросле життя обізнаних, мудрих та порядних людей. Також побажав присутнім мудрості, терпіння, натхнення, щоб кожен день був сповнений новими досягненнями, а учні були старанними та вдячними.

Народний депутат Ірини Констанкевич зазначила, що педагог – це, в першу чергу, стан душі, не кожна людина може бути вчителем, адже ця професія вимагає колосальної та кропіткої праці, саможертовності, величезного терпіння, любові до дітей та непідкупного інтересу до своєї професії.

Ірина Мирославівна привітала освітян з професійним святом, побажала вагомих здобутків на освітянській ниві та вручила відзнаки кращим працівникам освіти. 

Начальник гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради Микола Грибук та Євгенія Бабійчук приєдналися до привітань та побажали кожному педагогу у відносинах з учнями знайти взаємоповагу, взаєморозуміння, відкритість та щирість. Адже кожна дитина шукає у вчителі кращого друга та наставника, звернувшись до якого, вона може розраховувати на те,  що її вислухають, зрозуміють, сприймуть всі її проблеми та дадуть цінну пораду. 

Освітянам, чия майстерність заслужила особливої відзнаки, від Ківерцівської міської ради вручили грамоти та грошові винагороди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних