Про скликання засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради

Дата: 19.11.2021 15:10
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 24.11.2021 року о 14.00 год відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради сьомого скликання в актовій залі Ківерцівського центру позашкільної освіти за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука, 1.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ківерцівської міської територіальної громади, Луцького району, Волинської  області.
  3. Про містобудівну документацію.
  4. Про внесення змін в рішення №14/44 від 12 жовтня 2021 року «Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  індивідуального садівництва».
  5. Про внесення змін в рішення Озерської сільської ради №22/16 від 05 жовтня 2018 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства гр. Кунц Миколі  Васильовичу».
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміни цільового  призначення).
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (проектних польових доріг) в натурі (на місцевості) та передачу їх в оренду СФГ //Золота  нива//.
  9. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  11. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового  призначення)  Юнєву Миколі Володимировичу.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва за рахунок земельної ділянки кадастровий номер 0721886800:05:000: 1501.
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок земельної ділянки кадастровий номер 0721886800:05:000: 1375.
  15. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок земельної ділянки кадастровий номер 0721886800:05:000: 1495.
  16. Про передачу земельних ділянок у постійне користування для  будівництва та обслуговування будівель закладів освіти
  17. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки релігійній організації «Управління Волинської Єпархії Православної Церкви України».
  18. Про виділення земельної частки(пай) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельну ділянку власнику земельної частки (пай) Гапонюку Сергію Каністратовичу.
  19. Про виділення земельної частки(пай) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельну ділянку власнику земельної частки (пай) Фінюк Галині Петрівні.
  20. Про надання в оренду земельної ділянки Гончар Наталії Дмитрівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  21. Про припинення Міленіній Софії Андріївні права оренди земельних ділянок.
  22. Про передачу в оренду земельних ділянок Кубай Любові Митрофанівні.
  23. Про надання дозволу ПрАТ «Волиньобленерго» на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
  24. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в місті Ківерці по вулиці Шевченка.
  25. Про дозвіл Ківерцівській міській раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу на конкурентних засадах права оренди.
  26. Про дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва.
  27. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби.
  29. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється гр. Дедюху Віктору Віталійовичу.
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  ТОВ «КЕДР ГРІН».
  31. Про дозвіл Ківерцівському міському виробничому управлінню житлово-комунального господарства на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування (для влаштування кладовища).
  32. Про дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва.
  33. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  ТОВ «ЛАК».
  35. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  36. Про розгляд заяв громадян.
  37. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  38. Різне.

 

 

Секретар ради                                                                   О.Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних