У КІВЕРЦІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВСТАНОВЛЮЮТЬ КАМЕРИ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ

Дата: 01.12.2021 16:30
Кількість переглядів: 1233

 

Фото без описуКонцепція розвитку сучасної громади ґрунтується на забезпеченні комфортних та безпечних умов життя населення за допомогою інноваційних технологій.

Інноваційною складовою системи розвитку та безпеки громади, беззаперечно, є сучасна система відеоспостереження, відеокамери якої встановлюються відкритим способом у загальнодоступних громадських місцях та ведуть безперервний запис і трансляцію всього, що відбувається.

Тому, Ківерцівська міська рада, дбаючи про громадську та особисту безпеку громадян, забезпечує населені пункти громади якісною системою відеонагляду.

Роботи з облаштування камерами відеоспостереження розпочато сьогодні, 1 грудня на виконання Програми «Безпечна громада на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2021 рік», зокрема біля соціально важливих об’єктів, як-от школи чи дитячі садочки, та на дорогах.

«Встановлення камер відеонагляду є необхідною потребою громад, адже це камери, які будуть нести соціальне значення з метою зменшення псування комунального майна, вчинення хуліганських дій та правопорушень. Наразі встановлюється 18 камер відеоспостереження, 6 з яких розміщують на дорогах, оскільки вони оснащені функцією розпізнавання автомобільних номерних знаків » – зазначив міський голова Олександр Ковальчук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних