Оголошення про створення робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ківерцівської міської територіальної громади

Дата: 02.12.2021 15:53
Кількість переглядів: 770

 

Фото без описуЗ метою забезпечення сталого розвитку Ківерцівської міської територіальної громади, визначення планувальних рішень щодо перспективного використання всієї території територіальної громади, Ківерцівською міською радою прийняте рішення № 15/37 від 29.11.2021 «Про розробку комплексного плану просторового розвитку території Ківерцівської міської територіальної громади».
Для проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ківерцівської міської територіальної громади (далі – комплексний план) відповідно до Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926,  виконавчому комітету доручено створити тимчасовий консультативно-дорадчий орган – робочу групу.
Робоча група забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану, складається з представників міської ради, старостинських округів, виконавчих органів міської ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін, також одного представника від кожного з населених пунктів, розташованих на території територіальної громади, який не є співробітником виконавчого органу (допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних сіл територіальної громади), у складі не менш як п’ять осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів.

Заявки на участь у робочій групі приймаються протягом 15 робочих днів з дня публікації рішення про розроблення комплексного плану, за адресою: вул.Щевченка, 14, м.Ківерці, Луцький р-н, Волинська обл. (телефон-факс  (03365) 22665, тел. моб. (066)5229211 е-mail: kivertsirada@gmail.com).

 

 

Міський голова                                                           Олександр КОВАЛЬЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних