Малозабезпеченим родинам вручено подарунки

Дата: 17.12.2021 15:44
Кількість переглядів: 1172

 

Фото без описуЗимові свята мають особливу атмосферу - хочеться вірити в добро та дива. Це також особлива нагода подарувати свято тим, хто його потребує.

Сьогодні, напередодні Дня Святого Миколая,  благодійну акцію з врученням солодощів, продуктових  та  гігієнічних наборів для родин, які потребують особливої соціальної підтримки, проведено у селах Ківерцівської громади. Доброчинну ініціативу провели голова РО ТЧХ України Любов Новосад, за підтримки міської ради, за участю заступника міського голови Віктора Лисюка, головного спеціаліста відділу "Служба у справах дітей" Інни Тетюрко, старост Суського, Тростянецького, Сокиричівського округів - Юрія Косинця, Петра Вишневського, Валентина Федорука.
За дорученням міського голови Олександра Ковальчука, його заступник Віктор Лисюк привітав родини з наступаючими Різдвяними святами  зазначивши, що такі заходи дарують віру в добро. Побажав усім миру, добра, любові, родинного тепла та затишку, чудового настрою, здійснення мрій та справжніх різдвяних див. Він подякував Любові Новосад за організацію подарунків сім'ям, які опинились у складних життєвих обставинах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних