ВІДБУЛОСЬ ВІДКРИТТЯ РЕНТГЕНОЛОГІЧНОГО КАБІНЕТУ У КІВЕРЦІВСЬКІЙ ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЛІКАРНІ

Дата: 23.12.2021 10:26
Кількість переглядів: 1054

 

Фото без описуСьогодні, 22 грудня у Ківерцівській центральній лікарні відбулось відкриття рентгенологічного кабінету, після проведеного капітального ремонту частини приміщень першого поверху головного корпусу з поліклінікою, включаючи рентгенологічний кабінет комунального закладу «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради», де встановлено нові рентгенівські діагностичні системи, а саме: система рентгенівська діагностична KAIGEN-65 R та Система радіографічна цифрова MobileCooper.

У заході з нагоди відкриття взяли участь голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, голова Ківерціської міської ради Олександр Ковальчук, генеральний директор КП «Ківерцівська ЦЛ» Михайло Слижук та колектив закладу.

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко відмітив, що працівниками закладу здійснено вагомий внесок у розвиток КП «Ківерцівська ЦЛ».

В свою чергу Олександр Ковальчук зазначив, що докладе максимум зусиль задля подальшої підтримки підприємства у зміцненні матеріально-технічної бази та надання додаткових заохочень молодим спеціалістам, зокрема створення комунального житла.

Генеральний директор Михайло Слижук подякував працівникам за щоденну працю з надання якісної медичної допомоги, а владі за розуміння та підтримку.

Також в рамках заходу керівництвом було оглянуто кисневу станцію лікарні та обговорено низку важливих питань, щодо розвитку закладу та подальшої співпраці між Волинською ОДА та Ківерцівською міською радою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних