Пошук

Інформаційне повідомлення про приватизацію об’єкта малої приватизації – «Нежитлове приміщення, розташоване за адресою вулиця Львівська, 5, м. Ківерці, Луцького району, Волинської області»

Дата: 23.12.2021 16:24
Кількість переглядів: 490

 

  1. Інформація про об’єкт приватизації

1.1. Дані про нежитлове приміщення (місцезнаходження, площа, функціональне використання нежитлового приміщення та умови користування ним)

Нежитлове приміщення є одноповерховою будівлею, що розділена на дві частини, загальною площею 102,2 к.м., розташоване за адресою вулиця Львівська, 5, м. Ківерці, Луцького району, Волинської області. Перша частина складається з п’яти приміщень: коридор (9,0 кв.м.), кабінет (13,0 кв.м.), кабінет (15,1 кв.м.), кабінет (28,4 кв.м.), кладова (9,3 кв.м.), загальною площею 74,8 кв.м., площа забудови – 91,3 кв.м. Матеріал стін – дерево, обкладені цеглою, фундамент - цегла, покрівля – двохсхила, перекриття – дерево, підлога - дошки. Інженерне обладнання: водопровід, каналізація, електроенергія, пічне опалення, газифікація, телефон. Друга частина складається з трьох приміщень: коридор (4,1 кв.м.), кабінет (9,4 кв.м.), кабінет (13,9 кв.м.), загальною площею 27,4 кв.м., площа забудови – 34,6 кв.м. Матеріал стін – дерево, обкладені цеглою, фундамент – цегляний, стрічковий, покрівля – двохсхила, перекриття – дерево, підлога – паркет, дошки, лінолеум. Інженерне обладнання: електроенергія, пічне опалення, газифікація.

Право комунальної власності зареєстровано в РПВН.

1.2. Інформація про договори оренди, укладені щодо об’єкта або його частини, із зазначенням за кожним таким договором найменування орендаря, орендованої площі, розміру місячної орендної плати, строку дії договору оренди.

Зазначене нежитлове приміщення є вільним, в оренду не передане.

1.3. Інформація про балансоутримувача (найменування, місцезнаходження та контактні дані)

Ківерцівська міська рада, код ЄДРПОУ 26516861; адреса: вул. Шевченка, 14, місто Ківерці, Волинська область. Контактні дані: Гурич Ірина Сергіївна, тел. 0667116645, адреса електронної пошти: prodazh.rada@gmail.com

 

1.4. План об’єкта приватизації

В наявності два технічні паспорти, виготовлені станом на 28.10.2009 року та на 18.01.2001

1.5. Фотографічне зображення об’єкта

У наявності

2. Інформація про аукціон

2.1. Спосіб, дата та час проведення аукціону

Аукціон з умовами. 14 січня 2022 року. Година о котрій почнеться аукціон встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжок часу з 09:00 до 18:00 год. Аукціон проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня №432 «Про затвердження порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації» із змінами та доповненнями.

2.2. Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами, без умов, із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

 

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.

3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація

3.1. Стартова ціна об’єкта приватизації для кожного із способів приватизації

Аукціон з умовами/без умов: 88820,00 (вісімдесят вісім тисяч вісімсот двадцять) гривень 00 копійок) без ПДВ.

 

Аукціон із зниженням стартової ціни: 44410,00 (сорок чотири тисячі чотириста десять гривень 00 копійок) без ПДВ.

 

Аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 44410,00 (сорок чотири тисячі чотириста десять гривень 00 копійок) без ПДВ.

3.2 Розмір гарантійного внеску електронного аукціону для кожного із способів продажу

(гарантійний внесок - сума коштів, що становить визначену у відсотках частину стартової ціни об’єкта приватизації, яка вноситься потенційним покупцем об’єкта приватизації для забезпечення виконання його зобов’язання щодо участі в аукціоні у вигляді грошових коштів або банківської гарантії в діапазоні від 5% до 10%)

Аукціон з умовами/без умов: 4441,00 (чотири тисячі чотириста сорок одна гривня 00 копійок) без ПДВ.

 

Аукціон із зниженням стартової ціни: 2220,50 (дві тисячі двісті двадцять гривень п’ятдесят копійок) без ПДВ.

 

Аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 2220,50 (дві тисячі двісті двадцять гривень п’ятдесят копійок) без ПДВ.

3.3. Розмір реєстраційного внеску (реєстраційний внесок - сума коштів у розмірі 0,2 мінімальної заробітної плати станом на 1 січня поточного року - для об’єктів малої приватизації)

1200,00 грн

3.4. Умови приватизації об’єкта

  1. Покупець сплачує на відповідний поточний рахунок органу приватизації ціну продажу об’єкта приватизації, що склалася за результатом аукціону, (з урахуванням податку на додану вартість на ціну, що склалася за результатом аукціону, якщо ціна перевищує 1 млн грн.), не пізніше ніж протягом 30 днів з дня підписання договору купівлі-продажу.
  2. Покупець має право використовувати об’єкт приватизації за власним розсудом в межах чинного законодавства.
  3. Покупець зобов’язаний дотримуватись вимог природоохоронного законодавства щодо користування об’єктом приватизації. Термін виконання зобов’язання – не більше 5 років.
  4. Зобов’язання, визначені у договорі купівлі-продажу, зберігають свою дію для осіб, які придбавають об’єкт у разі його подальшого відчуження протягом строку дії таких зобов’язань.
  5. У разі подальшого відчуження приватизованого об’єкта до нового власника переходять невиконані зобов’язання, що були передбачені договором купівлі-продажу об’єкта приватизації.
  6. У разі подальшого відчуження приватизованого об’єкта новий власник у двотижневий строк з дня переходу до нього права власності на такий об’єкт зобов’язаний подати до органу приватизації копії документів, що підтверджують перехід до нього права власності.

4. Додаткова інформація

4.1. Найменування установи (банку, казначейства, місцезнаходження та номери рахунків, відкритих для внесення гарантійних внесків, реєстраційних внесків та проведення розрахунків за придбані об’єкти)

Для перерахування електронним майданчиком реєстраційних внесків учасників аукціону:

ГУК у Волинській області

м. Ківерці / 31030000

код ЄДРПОУ 38009371

р/р UA 458999980314111905000003536

 

Банк отримувача: Казначейство України

Призначення платежу: кошти від відчуження майна, що перебуває в комунальній власності

4.2. Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків (зазначаються в інформаційному повідомленні шляхом розміщення посилання на сторінку офіційного веб-сайта адміністратора, на якому зазначені реквізити таких рахунків)

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

4.3. Найменування особи організатора аукціону, його місцезнаходження, адреса веб-сайту, номер телефону, час роботи служби з організації аукціону (ПІБ особи, яка є відповідальною за забезпечення можливості огляду об’єкта, номер телефону, адреса електронної пошти)

Ківерцівська міська рада, код ЄДРПОУ 26516861; адреса: вул. Шевченка, 14, місто Ківерці, Волинська область. Контактні дані: Гурич Ірина Сергіївна, тел. 0667116645, адреса електронної пошти: prodazh.rada@gmail.com

 

4.4. Час і місце проведення огляду об’єкта

Ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування у робочі дні, попередньо узгодивши з Відділом публічних закупівель та договірної роботи апарату Ківерцівської міської ради та її виконавчого комітету за номером телефону: 0667116645

5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення

5.1. Дата і номер рішення органу приватизації про затвердження умов продажу об’єкта приватизації

Розпорядження  від 20 грудня 2021 року №137-во «Про затвердження протоколу №1 від 10 грудня 2021 року засідання Аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади» на підставі рішення сесії Ківерцівської міської ради №15/20 від 29 листопада 2021 року «Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади, які підлягають приватизації у 2021-2022 році, Складу та Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади»

5.2. Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації в ЕТС

UA-AR-P-2021-12-10-000002-3

5.3. Крок аукціону для кожного із способів продажу (мінімальний крок аукціону становить 1% стартової ціни лота)

Аукціон з умовами/без умов: 888,20 (вісімсот вісімдесят вісім гривень двадцять копійок).

 

Аукціон із зниженням стартової ціни: 444,10 чотириста сорок чотири гривні десять копійок).

 

Аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 444,10 чотириста сорок чотири гривні десять копійок).

5.4.Встановлена органами приватизації кількість кроків аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій

(Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна лота, становить 99 кроків, якщо інше не визначено органом приватизації територіальної громади в інформаційному повідомленні. Органами приватизації територіальних громад може бути встановлена кількість кроків, на які знижується стартова ціна об’єкта приватизації, до 99 включно)

2

5.5. Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір (оператори зазначаються в алфавітному порядку)

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.