СОЦІАЛЬНА РОБОТА З СІМ’ЯМИ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИЇ ОБСТАВИНАХ

Дата: 10.01.2022 16:07
Кількість переглядів: 602

 

Фото без описуЗгідно з планом роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Ківерцівської міської ради», з метою надання своєчасної підтримки сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах, 10 січня 2022 року комісією в складі завідувача відділення соціальної роботи І.Р.Голуб та старости Тростянецького старостинського округу П.В.Вишневського, було здійснено виїзд в с. Тростянець та с. Хопнів, де відвідано 5 сімей, в яких виховуються 14 дітей.

З батьками дітей було проведено бесіди щодо підвищення батьківського потенціалу, забезпечення належних умов проживання та виховання дітей, недопущення зловживання алкоголем,  вчинення насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми, надано консультації  щодо шляхів вирішення проблем, які спричинили потрапляння сімей в складні життєві обставини, види соціальних послуг та порядок їх отримання.

У ході роботи також були складені відповідні акти, перевірено наявність сезонного одягу та взуття у дітей, температурний режим в будинках,  наявність дров для опалення, акцентовано увагу щодо дотримання правил пожежної безпеки.

За результатами проведеної роботи стосовно однієї сім’ї (Б., с. Хопнів)  будуть подані документи  в службу у справах дітей Ківерцівської міської ради для вирішення питання взяття дітей на облік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних