ДЛЯ 150 ДІТОК СОЦКАТЕГОРІЙ КІВЕРЦІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЛАШТУВАЛИ НОВОРІЧНИЙ РАНОК

Дата: 19.01.2022 09:14
Кількість переглядів: 402

 

Фото без описуДля дітей соціальних категорій Ківерцівської громади у партнерстві з Ківерцівською міськрадою, Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна», будинком культури ім. М.П.Ковальова та Жіночим рухом «За майбутнє» було організовано новорічний захід.

Декілька місяців тому 101 дитина Ківерцівської громади взяла участь у щорічному конкурсі, який організовує ВОБФ «Дитяча місія. Україна», – «З Різдвом у серці». Дітки фантазували за допомогою пензликів та фарб на новорічну-різдвяну тематику. Ці малюнки відправили діткам у Німеччину, а ті на знак подяки підготували для маленьких українців подарунки.

Яскраві коробочки самостійно формували німецькі хлопчики та дівчатка. Складовою кожної з них неодмінно є любов, щирість та тепло. А ще 50 подарунків отримали дітки з особливими потребами.

Міський голова Олександр Ковальчук привітав діток і їх батьків із новорічно-різдвяними святами та побажав здоров'я, щастя, оптимізму та віри у себе.

Свято пройшло на славу. Задоволеними залишилися усі. Дітлахи тішилися подарунками і розвагами, а дорослі раділи тому, що змогли для дітей подарувати миті щастя та радості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних