ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ВІДЗНАЧИВ ДЕРЖАВНОЮ НАГОРОДОЮ ДОНОРА З КІВЕРЕЦЬ

Дата: 24.01.2022 15:32
Кількість переглядів: 657

 

Фото без описуПрезидент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами діячів різних галузей з усієї країни з нагоди Дня Соборності України.

Відповідний указ за підписом глави держави опублікували на сайті офіційного інтернет-представництва президента 22 січня 2022 року.

Нагороди Володимир Зеленський призначив за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зміцнення міжнародного авторитету України, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю.

Семеро волинян отримають відзнаки.

Серед них – донор, робітник з обслуговування та ремонту шкільних приміщень гімназії № 1 міста Ківерці, Бузан Юрій Олександрович – почесне звання «Заслужений донор України».

Донором чоловік став ще у 1979 році. Кров здавав безкоштовно, протягом 40 років та здійснив понад 100 максимально допустимих кроводач, що становить 54 літри крові.

Ківерцівська міська рада на чолі з міським головою Олександром Ковальчуком вітає Юрія Олександровича з присвоєнням Почесного звання.

Висловлюємо велику вдячність за те, що даруєте людям надію на порятунок. Бажаємо вам добра, благополуччя і миру, будьте завжди здорові та горді за те, що подарували життя іншій людині.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних