Пошук

Про скликання 17 сесії міської ради 8 скликання

Дата: 08.02.2022 11:46
Кількість переглядів: 588

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 18.02.2022 року о 10.00  год. відбудеться пленарне засідання сімнадцятої чергової сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання в актовому залі Ківерцівського центру позашкільної освіти за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука, 1.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання сімнадцятої чергової сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання.
  2. Про звіт міського голови щодо діяльності виконавчого комітету у 2021 році.
  3. Про вжиття термінових заходів по стабілізації цін на продукти харчування та зупинення інфляції в Україні.
  4. Про звільнення від сплати відшкодування за послуги централізованого теплопостачання.
  5. Про списання основних засобів.
  6. Про надання дозволу КП «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» на віднесення об’єкта нерухомого майна до Переліку І типу та на віднесення об’єкта нерухомого майна до Переліку ІІ типу; передачу в оренду нерухомого майна, затвердження умов, додаткових умов оренди нерухомого майна.
  7. Про надання дозволу Гуманітарному відділу Ківерцівської міської ради на віднесення об’єктів нерухомого майна до Переліку ІІ типу, передачу в оренду нерухомого майна, затвердження умов, додаткових умов оренди нерухомого майна.
  8. Про включення об’єкту нерухомого майна до Переліку І типу, намір передати нерухоме майно в оренду та затвердження умов, додаткових умов оренди нерухомого майна Ківерцівської міської ради.
  9. Про включення об’єктів нерухомого майна до Переліку ІІ типу, намір передати нерухоме майно в оренду та затвердження умов, додаткових умов оренди нерухомого майна Ківерцівської міської ради.
  10. Про передачу в оперативне управління Комунальній установі «Об’єднаний трудовий архів» Ківерцівської міської ради частини приміщення по вул. Паркова, 8 в м. Ківерці.
  11. Про затвердження інвестиційного договору.
  12. Про надання дозволу на списання основних засобів Ківерцівському комунальному підприємству водопровідно-каналізаційних мереж «Ківерціводоконал».
  13. Про списання основних засобів.
  14. Про надання пільг щодо сплати земельного податку.
  15. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки кадастровий номер 0721887200:06:000:1557 на земельних торгах у формі електронного аукціону.
  16. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки кадастровий номер 0721887200:06:000:1558 на земельних торгах у формі електронного аукціону.
  17. Про містобудівну документацію.
  18. Про внесення змін в рішення Ківерцівської міської ради.
  19. Про внесення  змін в рішення №10/43 від 23 червня 2021 року «Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для продажу селянському (фермерському) господарству //Золота нива//.
  20. Про внесення  змін в рішення №15/70 від 29 листопада 2021 року «Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».
  21. Про внесення змін в рішення №26/25 від 20 березня 2013 року «Про передачу  у власність земельних ділянок».
  22. Про скасування рішення №2/24 від 10 грудня 2022 року «Про виділення земельної частки (пай) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власнику земельної частки (пай) Овчінніковій Ользі Дем’янівни».
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 0721886800:05:001:1168 для іншого сільськогосподарського призначення.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду невитребуваних часток (паїв) С(Ф)Г //Золота нива//.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду невитребуваних часток (паїв) ТОВ «Набуток».
  26.  Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  28. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу безоплатно у власність земельних ділянок
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється кадастровий номер 0721884802:02:001:0341.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки    цільове призначення якої змінюється Камець Олені Петрівні.
  31. Про заміну сторони у зобов’язанням за договором  оренди землі від 01 листопада 2006 року із змінами внесеними додатковими угодами від 31.12.2014 року, 01.10. 2019 року.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства  Соколу Андрію Анатолійовичу.
  33. Про передачу земельних ділянок у постійне користування для  будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
  34. Про передачу в  оренду земельної ділянки  підприємцю Проць Тетяні Андріївні.
  35. Про передачу в оренду земельних ділянок товариству з обмеженою відповідальністю  «СВ САТУРН».
  36. Про передачу в оренду земельних ділянок Сорочуку Віталію Олександровичу.
  37. Про виділення земельних часток(паїв) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власникам земельних часток (паїв).
  38. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території Ківерцівської міської ОТГ.
  39. Про дозвіл Ківерцівській міській раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних  торгах у формі електронного аукціону. 
  40. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  41. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража в місті Ківерці по вулиці Шевченка.
  42. Про дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва.
  43. Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.  
  44. Про дозвіл Мельник Галині Анатоліївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  45. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Ківерцівській міській раді.
  46. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  47. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва в селі Озеро.
  48. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  49. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних