Міський голова вшанував учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 16.02.2022 15:08
Кількість переглядів: 601

 

Фото без описуЗ нагоди Дня вшанування учасників бойових дій та полеглих на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану 15 лютого 2022 року біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам у м. Ківерці, відбувся захід за загиблими військовослужбовцями.
Настоятель Свято-Покровського храму села Озеро, отець Михайло Журомський відслужив панахиду за воїнами-афганцями, які померли від ран і хвороб уже на своїй землі та за загиблими у військових конфліктах, їх пам’ять вшановано хвилиною мовчання.
Міський голова Олександр Ковальчук нагородив Почесною грамотою Ківерцівської міської ради та грошовою допомогою учасників бойових дій в Афганістані за особисту мужність і героїзм при виконанні інтернаціонального обов’язку, активну участь у громадському житті, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди 33-ї річниці виведення військ з Афганістану: Гордіюка В’ячеслава Феофановича, Крайніка Василя Михайловича, Бондарука Олександра Филимоновича, Герасімова Олександра Миколайовича.
Зі словами вдячності до побратимів звернувся голова спілки ветеранів Афганістану В'ячеслав Гордіюк.
Шана і подяка ветеранам трагічної афганської війни та українським воїнам-миротворцям за відвагу, вірність присязі і честі. Вічна пам’ять воїнам, які загинули до кінця виконавши свій військовий обов’язок.
Представники влади, спільно з ветеранами війни в Афганістані, поклали  квіти  до підніжжя пам’ятника, що у міському парку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних