Пошук

ТРАДИЦІЙНО ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ КУБОК З ВОЛЕЙБОЛУ ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ'ЯТІ ОЛЕГА ДЕНИСЮКА

Дата: 21.02.2022 13:29
Кількість переглядів: 428

 

19 лютого у дитячо-юнацькій спортивній школі м. Ківерці відбувся спортивний захід - відкритий Кубок Ківерцівської міської територіальної громади з волейболу, присвячений пам’яті Олега Денисюка.

Участь в турнірі цьогоріч взяло 11 команд (Ківерцівську громаду представляло 4 команди: Ківерці-1, Ківерці-2, Ківерці «Молодіжка», Суський старостинський округ, від Цуманської громади було 3 команди: смт Цумань, с.Липне, с.Холоневичі, ВК «Рожище», ВК «Княгининок», команда Олицької громади, жіноча команда "Берегиня").

Перед початком змагань відбулося урочисте відкриття турніру, Державний Гімн України виконав працівник будинку культури ім.М.П.Ковальова Сергій Лесик, право підняти Державний Прапор України доручили капітану команди Ківерцівської міської ради, яка перемогла на минулому турнірі, Максиму Ганіну та Роману Оніщуку.

Пам’ять про нашого земляка, Олега Денисюка, який загинув у Республіці Афганістан, усіх його побратимів та усіх тих, хто загинув на Сході України і на Євромайдані присутні вшанували хвилиною мовчання.

Учасників змагань привітав міський голова Олександр Ковальчук, голова районної організації ветеранів бойових дій на території інших держав В’ячеслав Гордіюк та один з організаторів першого турніру Олександр Юнчик, який нагадав, що це 16 раз збираються спортсмени у м.Ківерці.

У відповідності до жеребкування команди поділено на три групи, які провели змагання між собою у спортзалах ОЗО ЗЗСО №4, гімназії №5 м.Ківерці і ДЮСШ.

Переможці груп продовжили боротьбу у фінальній частині турніру : Ківерці-1, ВК «Рожище», ВК «Княгининок».

За гучної підтримки вболівальників та спортивній майстерності учасників перемогу святкувала команда Ківерці-1.

Друге та третє місце у команд ВК «Княгининок» та ВК «Рожище».

Кращим гравцем став Микола Ольшевський – волейболіст команди ВК «Княгининок». Переможці змагань та призери отримали дипломи, кубки, цінні винагороди від Ківерцівської міської ради. Також почесними грамотами були нагороджені команди від спілки афганців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.