Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості на розроблення містобудівної документації: «Внесення змін до генерального плану села Озеро, Ківерцівської міської ради

Дата: 21.02.2022 14:35
Кількість переглядів: 289

 

 

Містобудівна документація щодо внесення змін до генерального плану села Озеро, Ківерцівської міської ради, Луцького району, Волинської області,  розроблений ПП «ТМС».

 Підставою для розроблення проєкту є рішення Ківерцівської міської ради за № 15/38 від 29 листопада 2021 року «Про містобудівну документацію». Фінансування робіт з розроблення містобудівної документації здійснити за рахунок коштів місцевого бюджету.

Розроблений проєкт після розгляду і затвердження в установленому порядку, має бути основним керівним документом при розробці детальних планів території кварталів житлової і громадської забудови, виробничої зони або їх частин і окремих земельних ділянок, та подальших стадій проєктування реконструкції та будівництва окремих об’єктів, інженерних мереж і споруд, благоустрою території, тощо.

Детально ознайомитися з проєктом містобудівної документації: «Внесення змін до генерального плану села Озеро, Ківерцівської міської ради, Луцького району, Волинської області», можна  на офіційній сторінці Ківерцівської  міської ради kivertsirada@gmail.com та на паперових носіях в приміщенні Ківерцівської  міської ради за адресою  місто Ківерці, вулиця Шевченка, 14,  тел. 2 10 43 (понеділок – п'ятниця з 08.30 до 17.00).

Пропозиції до зазначеного вище проєкту подаються на ім’я міського голови у письмовій формі з 14.02.2022 по 14.03.2022 року  за  адресою: 45201,  місто  Ківерці, вул. Шевченка, 14.

Пропозиції до проєкту вказаної містобудівної документації подаються відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Відповідальним за організацію розгляду пропозицій громадськості до вказаного проєкту є начальник відділу містобудування та архітектури, головний архітектор Ківерцівської міської ради та її виконавчого комітету Сулятицький Володимир Богданович  (45200, м. Ківерці, вул. Шевченка, 14,  тел.  2 10 43).

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних