НЕ ПАЛИ СУХУ ТРАВУ!

Дата: 14.03.2022 11:22
Кількість переглядів: 525

 

Фото без описуПопереджаємо про заборону спалювання сухої трави. Внаслідок необережного поводження з вогнем, чи звичайної людської халатності й необачності на полях горить суха рослинність.

Нагадуємо людям, які забули, або свідомо під час війни продовжують підпалювати суху траву та чагарники – за спалювання сухої рослинності передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність!

Дані дії суттєво відволікають органи та підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій України від здійснення своїх безпосередніх функцій та спричиняють значні витрати паливо-мастильних матеріалів для ліквідації таких пожеж, що у свою чергу суттєво обмежує можливості пожежно-рятувальної служби оперативно реагувати на випадки можливих пожеж та руйнувань, що можуть виникнути у разі загострення військових дій.

Окрім цього, спалювання сухої рослинності у військовий час, може бути прирівняне до диверсійної роботи, що спрямована на обмеження огляду місцевості бійцями ЗСУ та ТерОборони та/або подання світлових сигналів збройним силам Російської Федерації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних