ПЕРШУ ПАРТІЮ ВЕЛИКОДНІХ ПАСОЧОК ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ДОСТАВЛЕНО В ЖИТОМИРСЬКУ ОБЛАСТЬ

Дата: 17.04.2022 11:38
Кількість переглядів: 742

 

Фото без описуВчора, 15 квітня, міський голова Олександр Ковальчук спільно зі своїм заступником Юрій Тананайський доставили першу партію Великодніх пасочок для військовослужбовців Збройних Сил України у Житомирську область.

Випікали паски та готували продуктові набори (м'ясні вироби, хрін, курятина і ін.) медичні працівники Інфекційного відділення Ківерцівської центральної лікарні.

"Ми вирішили спільно з колективом приготувати Великодні гостинці для наших воїнів, які боронять Україну. Під час випічки пасок обов'язково додали три головних інгредієнти - душу, любов і надію на краще", - розповіла завідуюча інфекційним відділенням Мартинюк Ірина Тадеївна.

Координаційним центром при Ківерцівській міській раді було сформовано додатково гостинці з продуктами, енергетиками, солодощами, засобами гігієни для військових. Також передано дощовики, турнікети та інші необхідні речі на війні.

Військовослужбовці ЗСУ подякували за гостинці і підсумували, що хоч вони й не зможуть потрапити додому на Великдень, така підтримка від Ківерцівської громади допоможе відчути свято й на полі бою, що для них дуже-дуже важливо.

Міський голова Олександр Ковальчук уточнив у військових чим ми їм можемо бути корисними та побажав, щоб наступний Великдень вони обов'язково зустрічали вдома, щоб війна закінчилася і більше ніколи не приходила в Україну.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних