Пошук

Про скликання спільного засідання постійних комісій міської ради бюджету та ЖКГ

Дата: 04.05.2022 14:16
Кількість переглядів: 311

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 11.05.2022 року об 11.00 год відбудеться спільне засідання постійних комісій з питань планування, бюджету, фінансів, економічного розвитку, підприємництва та інвестицій та постійної комісії з питань благоустрою, житлово - комунального господарства, транспорту, зв’язку, торгівлі, побутового обслуговування населення та об’єднання співвласників багатоквартирних будинків в актовій залі Ківерцівського центру позашкільної освіти за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука, 1.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного постійних комісій.
  2. Про звернення депутатів Ківерцівської міської ради восьмого скликання до священнослужителів та парафіян Української православної церкви Московського патріархату (Української православної церкви) Ківерцівської територіальної громади щодо єднання з Помісною Православною Церквою України.
  3. Про затвердження звіту про виконання фінансових планів комунальних підприємств Ківерцівської міської ради за 2021 рік.
  4. Про внесення змін до фінансового плану комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради»  на 2022 рік.
  5. Звіт про виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» на 2021 рік.
  6. Про внесення змін до рішення Ківерцівської міської ради №11/22 від 11 серпня 2021 року.
  7. Про деякі питання оренди комунального майна під час воєнного стану.
  8. Про надання дозволу КП «Ківерцівський центр первинної медичної допомоги Ківерцівської міської ради» на віднесення об’єкту нерухомого майна до Переліку ІІ типу, передачу в оренду нерухомого майна, затвердження умов, додаткових умов оренди нерухомого майна.
  9. Про надання дозволу КП «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» на віднесення об’єктів нерухомого майна до Переліку І типу, передачу в оренду нерухомого майна, затвердження умов, додаткових умов оренди нерухомого майна.
  10. Різне. 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.