Ківерцівська громада одна з найактивніших в області

Дата: 27.05.2022 12:41
Кількість переглядів: 926

 

- Волинські громади намагаються всіляко допомогти тим, хто тимчасово переїхав із гарячих точок України. Продуктові набори, які можна брати при потребі, безоплатні магазини із одягом, взуттям та іншими речами першої необхідності, медична допомога та юридична підтримка. Аби надавати допомогу якісно та швидко та для того, аби забезпечувати усім необхідним прифронтові та так звані “нульові” зони України при Ківерцівській міській раді створили Координаційний центр.

- Ківерцівська громада одна із найактивніших в області у питаннях дерадянізації та дерусифікації. Станом на нині 40 вулиць та чотири провулки назви яких були пов’язані із країною-агресоркою уже мають інші відповідники.Фото без опису

- Ремонт вулиць та прибудинкових територій, вапнування та зариблення озера, наведення ладу із комунальним підприємством, ремонти та купівля нового обладнання в лікарню. Поки наші бійці боронять Україну на сході на півдні, ті хто в тилу роблять усе, аби міста в Україні і далі розвивалися. У Ківерцівській громаді вірять в швидку перемогу і кажуть, що її хочуть святкувати на доглянутих вулицях та в облагороджених скверах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних