Пошук

Опитування для внутрішньо-переміщених осіб у Ківерцівській громаді

Дата: 10.06.2022 17:08
Кількість переглядів: 715

 

У зв'язку з російською збройною агресією понад 11 млн українців були змушені покинути місця свого постійного проживання, переселитися в безпечніші регіони країни або виїхати за кордон. Тому зараз вкрай актуальними є питання щодо соціальної інтеграції внутрішньо переміщених осіб (ВПО) у громади їх перебування через усунення перешкод у реалізації їхніх прав і свобод, забезпечення доступу до адміністративних, соціальних, культурних та інших публічних послуг, а також створення умов для розкриття потенціалу і посилення можливостей ВПО у приймаючих територіальних громадах.

Просимо Вас взяти участь в опитуванні, метою якого є дослідження основних проблем та потреб, які виникають у соціалізації та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у громадах тимчасового перебування.

https://forms.gle/ejSDJ69AghoQniRZ7

Опитування проводиться в рамках реалізації проєкту Волинського Інституту Права «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.