У КІВЕРЦЯХ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ТУРНІР З ФУТБОЛУ

Дата: 20.06.2022 15:11
Кількість переглядів: 409

 

Фото без описуУ неділю, 19 червня, на міському стадіоні міста Ківерці відбувся благодійний турнір з футболу «Разом до перемоги» на підтримку Збройних Сил України.

Організатором турніру виступила Ківерцівська міська рада спільно з Федерацією футболу Ківерцівщини, народним клубом Локомотив та ДЮСШ міста Ківерці.

У змаганнях взяли участь вісім команд: «Ветеран-Лучеськ», «Володимирівка», «Цумань», «Рожище», «Липне» та три команди з Ківерець – «Ветеран-Ківерці», «НФК Локомотив», «НФК Локомотив юнаки».

На початку турніру до учасників звернувся міський голова Олександр Ковальчук та голова федерації футболу Ківерцівщини Юрій Ващук.

«Головна мета заходу – благодійність, адже зібрані кошти спрямують на потреби ЗСУ. Бажаю учасникам отримати позитивний заряд енергії та наснагу до подальшої боротьби за перемогу», - промовив Олександр Ковальчук.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих героїв, які загинули в наслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Турнір відбувався шляхом жеребкування, команди були поділені на групи. Матчі групового та фінального етапів тривали по 15 хвилин.

За результатами турніру переможцем стала місцева команда НФК «Локомотив», друге місце посіла команда ФК «Володимирівка» і третє місце – ФК «Цумань».

Команді-переможцю вручили кубок та диплом за зайняте перше місце, командам-призерам – кубки та грамоти, гравцям команд – подяки за участь у благодійному турнірі. Призери та гравці отримали в подарунок футбольні гетри від міської ради.

Також звання Кращий захисник турніру присвоєно Сінєльник Богдану – гравцю ФК «Цумань», звання Кращий бомбардир – Зайчуку Михайлу (НФК Локомотив), Кращий воротар – Оліда Михайло (ФК «Ветеран-Лучеськ»), Кращий гравець – Кабанов Тарас (ФК «Володимирівка»).

По закінченню нагородження міський голова Олександр Ковальчук вручив цінний приз голові футбольної федерації Ківерцівщини Юрію Ващуку, а саме пару професійного футбольного взуття.

Також Олександр Миколайович подякував за присутність на змаганнях лікарю Олені Купріді та зі щирими вітаннями з нагоди професійного свята дня медичного працівника передав пані Олені подарунок.

Протягом усього турніру на території міського стадіону була розміщена скринька, де кожен бажаючий міг долучитися до благодійного внеску на підтримку Збройних Сил України та пригоститися солодощами.

За підсумками турніру було зібрано 14 750 гривень, які зі слів НФК «Локомотив», будуть передані на 24 бригаду, де проходить службу ківерчанка Анастасія Заболотна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних