ПІДСУМКИ РОБОТИ КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ПРИ КІВЕРЦІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ЗА ЧЕРВЕНЬ

Дата: 01.07.2022 12:39
Кількість переглядів: 436

 

Фото без опису??Відправлено гуманітарні вантажі військовслужбовцям ЗСУ на передову у Донецьку та Луганську область.

Також у Житомирську, Херсонську, Миколаївську, Запорізьку області. А саме: спальні мішки, каремати, футболки, шорти, шкарпетки, м'ясні консерви, супи швидкого приготування, питну воду, медикаменти, ліхтарики, батарейки, дощовики, аптечки, турнікети, енергетичні напої, батончики та смаколики.

??Доставлено продукти харчування 14-тій окремій механізованій бригаді та 93-ій окремій механізованій бригаді «Холодний Яр» - продукти харчування, предмети першої необхідності.

??Сформовано та видано 73 індивідуальні аптечки для військовослужбовців ЗСУ та 20 сумок під індивідуальну аптечку.

??В Запорізький дитячий будинок-інтернат відправлено харчування для дітей, іграшки смаколики, засоби гігієни, памперси тощо.

??Спільно з волонтером з Республіки Польща (Natalia Chacewicz) відправлено гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування (молочна продукція, печиво, цукор, олія, м’ясні консерви, дитяче харчування, солодощі) жителям Херсонської області. Також відправлено іграшки та солодощі дітям, що постраждали від війни у Київську область.

??Отримано допомогу у вигляді препарату Еутирокс для лікування щитовидної залози.

??За підтримки Благодійного фонду «Все буде Україна» відправлено дитяче харчування, засоби гігієни та підгузки в місто Одеса.

??Видано 200 пар літніх тактичних кросівок для військовослужбовців, які було придбано за кошти міського бюджету.

??Отримано м’ясні тушонки, для відправки військовослужбовцям, за сприяння місцевого волонтера Миколи Панібрац.

?? Здійснено періодичне забезпечення медичними препаратами, одягом та продуктами харчування КП «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради»

??Видано молодим матусям громади 13 "бейбі-боксів", які містять речі першої необхідності для догляду за новонародженими малюками.

??Забезпечено військовослужбовців новими футболками у кількості 700 штук.

??Отримано з Німеччини та Республіки Польща гуманітарну допомогу у вигляді рушників, посуду, постільної білизни, одягу та взуття для внутрішньо – переміщених осіб.

?? Безкоштовним соціальним магазином за місяць травень прийнято та надано гуманітарну допомогу понад 300 особам з числа внутрішньо переміщених. Громадяни мали можливість отримати посуд одяг, взуття, підгузки для дітей та дорослих, засоби гігієни, матраци, рушники, дитячі візочки, милиці, велосипеди та ін.

??Отримано гуманітарну допомогу у вигляді медичних препаратів, засобів гігієни, підгузків тощо від ГО «Медицини в дії».

??Передано військовослужбовцям ЗСУ на 93 окрему механізовану бригаду автомобіль Nissan X-trail та завантажено перед відправкою гуманітарною допомогою (продукти харчування, засоби гігієни, енергетичні напої, питна вода, солодощі, ліхтарики та протектори).

??Опрацьовано понад 350 звернень жителів громади про надання гуманітарної допомоги, з яких 300 звернень від сімей військовослужбовців та 50 від внутрішньо переміщених осіб. На усі звернення фахівці Центру намагаються реагувати швидко та вчасно видавати необхідні речі.

Разом до перемоги.

Слава Україні.

Героям Слава.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних