Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації «Детальний план території житлових будинків по вулиці Набережна в селі Сокиричі

Дата: 04.07.2022 10:23
Кількість переглядів: 357

 

 

Проєкт «Детальний план території житлових будинків по вулиці Набережна  в селі Сокиричі, Ківерцівської міської ради, Луцького району Волинської області»,  розроблений ТзОВ «АРТ БУД ПРОЕКТ».Фото без опису

Згідно рішення Ківерцівської міської ради за № 10/50 від 23 червня 2021 року, надано дозвіл на розроблення детального плану території земельної ділянки площею 0.30 га, в с. Сокиричі по вулиці Набережна Ківерцівської міської ради Луцького району Волинської області, з метою виділення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. Фінансування робіт з розроблення містобудівної документації здійснити за рахунок коштів гр. Пушкара Василя Валентиновича, Андросюк Вікторії Володимирівни.

Територія для розроблення ДПТ розташована у північно-західній частині с. Сокиричі по вулиці Набережній в межах населеного пункту.

Цільове призначення земельних ділянок в межах проектованого ДПТ – 02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). В межах проектованого ДПТ сформовано дві земельні ділянки, площа яких становить по Д-1 0,1000 га, Д-2 0,1525 га.

Загальна площа земельної ділянки Д-1 становить - 0,1000 га, в тому числі площа забудови - 0,0482 га.

Загальна площа земельної ділянки Д-2 становить - 0,1525 га, в тому числі площа забудови - 0,0484 га.

На вказаній території пропонується розташувати один житловий будинок,  літню кухню, альтанка.

Детально ознайомитися з проєктом «Детальний план території житлових будинків по вулиці Набережна  в селі Сокиричі, Ківерцівської міської ради, Луцького району Волинської області» можна  на офіційній сторінці Ківерцівської  міської ради kivertsirada@gmail.com та на паперових носіях в приміщенні Ківерцівської  міської ради за адресою  місто Ківерці, вулиця Шевченка, 14,  тел. 2 10 43 (понеділок – п'ятниця з 08.30 до 17.00).

Пропозиції до зазначеного вище проєкту подаються на ім’я міського голови у письмовій формі з 04.07.2022 по 04.08.2022 року  за  адресою: 45201,  місто  Ківерці, вул. Шевченка, 14.

Пропозиції до проєкту вказаної містобудівної документації подаються відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Відповідальним за організацію розгляду пропозицій громадськості до вказаного проєкту є начальник  відділу містобудування та архітектури, головний архітектор Ківерцівської міської ради  та її виконавчого комітету Сулятицький Володимир Богданович  (45200, м. Ківерці, вул. Шевченка, 14,  тел.  2 10 43).

 

>>>План благоустрою території<<<

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних