ПРЕДСТАВНИКИ КІВЕРЦІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У НАВЧАЛЬНОМУ ТУРІ В РЕСПУБЛІЦІ ПОЛЬША

Дата: 06.07.2022 12:36
Кількість переглядів: 540

 

Фото без описуУ межах проєкту «Колорит прикордонного Полісся у житті та творчості Й.І. Крашевського - відтворення сторінок спільної українсько-польської культурної спадщини» Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, який упроваджується за підтримки Європейського Союзу, відбувся навчальний тур волинян до Республіки Польщі.

Учасниками дводенного туру стали очільники та працівники волинських музеїв, представники відділів культури місцевих громад, культурних та туристичних організацій.

Представниками від Ківерцівської громади, що відвідали навчальний тур були директор Ківерцівського краєзнавчого музею Оксана Сущук та головний спеціаліст проектної діяльності Ківерцівської міської ради Ольга Матвійчук.

Навчальний тур організовувався з метою обміну досвідом та вивчення кращих практик у експонуванні культурно-історичної спадщини.

Делегація відвідала Музей Ю.І. Крашевського в Романові, де ознайомилася з його роботою, фінансуванням та досвідом виставкової діяльності на регіональному та національному рівнях.

Також, для українських та польських учасників був проведений тренінг щодо сучасних тенденцій промоції та розвитку туристичного потенціалу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних