ПІДПРИЄМСТВА, УСТАНОВИ, ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ЗАКЛАДИ ТОРГІВЛІ КІВЕРЦІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ МАЮТЬ БУТИ ЗАЧИНЕНІ

Дата: 22.07.2022 09:23
Кількість переглядів: 722

 

Фото без описуКіверцівська міська рада повідомляє про те, що згідно Розпорядження міського голови № 78-во від 14.07.2022 року комунальним підприємствам, установам, організаціям, закладам торгівлі та громадського харчування під час сигналу «Повітряна тривога» необхідно тимчасово припиняти роботу.

Після початку оповіщення в обов’язковому порядку повідомляти усіх працівників про можливість перейти в найближче укриття.

Наполегливо просимо не нехтувати попереджувальними сигналами про небезпеку. Адже, попри те, що ситуація на Волині, зокрема і у нашій Ківерцівській громаді, досі залишається відносно спокійною, закликаємо усіх людей в жодному випадку не нехтувати сигналами повітряної тривоги! 

Ворог не спить, десятки балістичних ракет чи не щодня атакують різні регіони України, тож ставтесь до повідомлень про ймовірний обстріл відповідально!
 
Наголошуємо, що повітряну тривогу оголошують тоді, коли сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку області або є підтвердження запуску балістичних ракет. 

Точне місце атаки ворога визначити важко, адже ракети можуть змінювати траєкторію польоту.
 
ПАМ’ЯТАЙТЕ!

Перша сирена сповіщає про початок «повітряної тривоги». Натомість друга сповіщає про її відбій. Тому як тільки сповістили про тривогу — потрібно негайно сховатися в укриття!

>>>Розпорядження<<<


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних