КІВЕРЦІВСЬКА ГРОМАДА ПРОДОВЖУЄ ГОСТИННО ПРИЙМАТИ ВПО

Дата: 22.07.2022 13:51
Кількість переглядів: 583

 

Фото без описуКіверцівська громада продовжує гостинно приймати українців, яких війна змусила виїхати з країни у безпечне місце. Багато біженців покидали рідні краї поспіхом і не взяли з собою достатньо одягу та необхідних речей.
Вже минуло чотири місяці від дня як почав функціонувати безкоштовний соціальний магазин для внутрішньо переміщених осіб, і станом на сьогодні й надалі користується попитом серед гостей громади.

За весь період послугами магазину користувалось більше 2 500 осіб, що отримали тимчасовий прихисток на території нашої громади.

Громадяни, які прибули до Ківерцівської громади із "гарячих" точок продовжують безкоштовно отримувати необхідні речі такі як одяг, взуття, ковдри, постільну білизну, штори, скатертини, посуд, іграшки, дитячі книжечки, засоби гігієни (шампуні, гелі для душу, мило, зубні пасти та щітки, креми, жіночі засоби гігієни, дитячі підгузки, косметику, дорослі підгузки тощо).

Приємно відмітити, що зі слів біженців, відвідавши соціальний магазин, вони отримують не лише необхідні речі, а й масу позитивних емоцій, що в свою чергу піднімає настрій. Адже відомо, що переключаючи увагу на щось цікаве, людина хоч на трішки, проте відволікається від усіх тих негативних переживань, що їй довелося пережити через війну на рідній землі.

Отож, Ківерцівська міська рада щиро запрошує гостей нашої громади на безкоштовну шопінг-терапію, щоб взяти тайм-аут і вийти із зони стресу.

Оновлення товару у безкоштовному соціальному магазині відбувається орієнтовно 2 – 3 рази на місяць.

Нагадуємо, магазин працює щодня з 9.00 до 14.00 години, окрім вихідних, за адресою м.Ківерці, вул.Шевченка,6 (ІІ поверх).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних