Про скликання 19 сесії КМТГ

Дата: 26.07.2022 12:48
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

 

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 05.08.2022 року о 10.00  год. відбудеться пленарне засідання дев’ятнадцятої чергової сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання в актовому залі Ківерцівського центру позашкільної освіти за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука, 1.

 

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання дев’ятнадцятої сесії Ківерцівської міської територіальної громади восьмого скликання.
  2. Про звернення депутатів Ківерцівської міської ради восьмого скликання до священнослужителів та парафіян Української православної церкви Московського патріархату (Української православної церкви) Ківерцівської територіальної громади щодо єднання з Помісною Православною Церквою України.
  3. Про звернення депутатів Ківерцівської міської ради восьмого скликання до Президента України, голови Верховної Ради України, голови Служби безпеки України та голови Волинської обласної військової адміністрації про заборону діяльності в Україні Української Православної Церкви, як самокерованої частини руської православної церкви.
  4. Про перейменування вулиць, провулків на території Ківерцівської міської територіальної громади.
  5. Про зміну найменування загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня № 3 міста Ківерці Волинської області.
  6. Про зміну найменування «Навчально-виховного комплексу "Ківерцівська загальноосвітня школа І ступеня – Ківерцівська гімназія Ківерцівської міської ради Волинської області".
  7. Про зміну найменування опорного закладу освіти «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 4 міста Ківерці Волинської області».
  8. Про зміну найменування гімназії села Човниця Луцького району Волинської області.
  9. Про зміну найменування загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня села Суськ Ківерцівського району Волинської області.
  10. Про внесення змін до рішення Ківерцівської міської ради від 24.06.2020 № 19/2 «Про затвердження Стратегії розвитку ефективної мережі закладів загальної середньої освіти Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2024 роки» (зі змінами).
  11. Про затвердження звіту про виконання фінансових планів комунальних підприємств Ківерцівської міської ради за 2021 рік.
  12. Про затвердження звіту про виконання фінансових планів комунальних підприємств Ківерцівської міської ради за І квартал 2022 року.
  13. Про внесення змін до фінансового плану комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» на 2022 рік.
  14. Звіт про виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» на 2021 рік.
  15. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» за 2021 рік.
  16. Про затвердження тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним підприємством «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради».
  17. Про внесення змін до фінансового плану КП «Ківерцівський ЦПМД Ківерцівської міської ради» на 2022 рік.
  18. Про завершення приватизації об’єкта малої приватизації.
  19. Про отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту «Капітальний ремонт будинку-інтернату по вул. Волі, 76А в с. Тростянець, Луцького району Волинської області».
  20. Про надання орендної знижки ТзОВ «ПОДОРОЖНИК ВОЛИНЬ».
  21. Про передачу в оперативне управління нерухомого майна комунальному закладу «Ківерцівський краєзнавчий музей».  
  22. Про внесення змін до рішення Ківерцівської міської ради №11/22 від 11 серпня 2021 року.
  23. Про містобудівну документацію.
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  СФГ //Золота Нива//.
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  ТОВ «Луцька Аграрна Компанія».
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель товариству з обмеженою відповідальністю «ВП КДК».
  27. Про передачу в оренду земельних ділянок товариству з обмеженою відповідальністю  «ВП КДК».  
  28. Про передачу в оренду земельних ділянок товариству з обмеженою відповідальністю  «Жива-Земля».
  29. Про передачу в оренду земельної ділянки ФГ «ГРАНД-АГРО 2019».    
  30. Про розгляд заяв про зменшення орендної плати за землю. 
  31. Про розгляд листа квартирно-експлуатаційного відділу Володимир-Волинський.
  32. Про відмову в зменшенні ставок земельного податку Волинському пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України.
  33. Про внесення змін в рішення №17/40 від 18 лютого 2022 року «Про передачу в оренду земельних ділянок  Сорочуку Віталію Олександровичу».
  34. Про внесення змін в рішення №17/39 від 18 лютого 2022 року «Про передачу в оренду земельних ділянок товариству з обмеженою відповідальністю «СВ САТУРН».
  35. Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування державному підприємству «Ківерцівське лісове господарство» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.
  36. Про згоду на розробку проекту щодо облаштування штучної водойми для збору поверхневих вод.    
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки Радюку Костянтину Володимировичу  для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу.
  38. Про виділення земельних часток(паїв) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власникам земельних часток (паїв).
  39. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  40. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  41.  Про розгляд заяв щодо надання  пільг із сплати податку за землю.
  42.  Про розгляд клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «ФРУКТИ ПОЛІССЯ» про збільшення терміну оренди земельної ділянки.
  43. Про поновлення Ківерцівській спілці  споживчих товариств договору оренди земельної ділянки.
  44. Про розгляд клопотання Шрамка С.В. про погодження робочого проекту будівництва двох акумулюючих водойм.
  45. Про  відмову у передачі безоплатно у власність земельних ділянок.
  46. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земель запасу на території Ківерцівської міської ради.
  48. Про відмову Шрамку Сергію Васильовичу у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки
  49. Про розірвання договору оренди землі укладеного між Озерською сільською радою Ківерцівського району Волинської області та Приватним підприємством «Озера Рекреація Сервіс» від 22 липня 2022 року.
  50. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва. 
  51. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних