Пошук

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Дата: 28.07.2022 08:54
Кількість переглядів: 524

 

Шановні жителі Ківерцівської громади!

Сьогодні, 28 липня ми вперше відзначаємо День Української Державності.

Українська Державність означає тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом, церквою і зі своїми героями.

Давня Русь, Галицько – Волинське князівство, Українська козацька держава, Українська Народна Республіка, Західноукраїнська Народна Республіка, Українська Держава гетьмана Павла Скоропадського, Карпатська Україна…

Усе це наша державотворча традиція.

Великі Київські князі, славетні гетьмани… Усе це наша державність. І жалюгідними є будь-які спроби москви вкрасти у нас якийсь історичний період чи історичну постать.

Саме на вшанування видатного державотворця Київського князя Володимира Великого у День Хрещення Київської Русі – України – 28 липня – встановлено День Української Державності.

Хочеться зауважити, що Володимир Великий, передусім був князем Київським, який розглядав деякі свої північно-східні володіння, сучасну московію, як відсталі напівдикі провінції, які треба охрестити і в міру сил цивілізувати.

Ми були, є і будемо, попри будь-які намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ.

Наші воїни мужньо боронять Україну на фронті. Мільйони українців створили міцний народний тил. Невпинно і ефективно працює дипломатичний фронт.

Здається, у світі не залишилося жодної людини, яка б не чула про мужність, стійкість і незламність України та підступність, звірство, агресивність й тероризм росії. Дві протилежності добра і зла на планеті Земля.

Об’єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо путінську навалу та побудуємо сучасну величну європейську країну.

Це наш цивілізаційний вибір, і ми відстоїмо його у збройній боротьбі з московією, яка може виявитись тривалою, та для подальшого успішного розвитку Української держави.

Ми громадяни вільної країни, і ніколи рабам не здолати нас, вільних людей.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.