ПІДСУМКИ РОБОТИ КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ПРИ КІВЕРЦІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ЗА ЛИПЕНЬ

Дата: 02.08.2022 13:00
Кількість переглядів: 431

 

Фото без опису?? Проведено ряд тренінгів «Виникнення надзвичайних ситуацій: як зберегти життя собі та близьким», які відбувалися в рамках реалізації проекту Волинського Інституту Права «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах проекту USAID «Говерла» у Волинській області».

?? Передано через волонтерів гуманітарні вантажі військовослужбовцям Збройних Сил України у Запорізьку, Миколаївську, Дніпропетровську та Донецьку область. А саме: футболки, шкарпетки, м'ясні консерви, супи швидкого приготування, медикаменти, ліхтарики, термоплащі, аптечки, турнікети, енергетичні напої, питну воду, молоко, кукурудзяні пластівці, енергетичні батончики та солодощі.

?? Видано 160 продуктових наборів громадянам громади, що перебувають у складних життєвих обставинах, за попереднім зверненням.

?? Доставлено продукти харчування 14-тій окремій механізованій бригаді , 86-ій окремій єгерській бригаді, 102-ій окремій механізованій бригаді, 63-ій окремій механізованій бригаді - продукти харчування, засоби гігієни, медичні препарати, предмети першої необхідності.

?? Сформовано та видано 37 індивідуальних аптечки для військовослужбовців ЗСУ та видано 44 кровоспинних турнікетів.

??В Київську область, а саме у місто Миронівка Обухівського району для потреб осіб з числа внутрішньо переміщених відправлено допомогу у вигляді продуктів харчування для дітей (суха суміш, овочеві та фруктові пюре, сухі сніданки, соки, солодощі).

?? Здійснено щотижневу доставку продуктів харчування, зібрану жителями старостинських округів громади для потреб КП «Ківерцівська ЦЛ Ківерцівської міської ради», згідно попередньої заявки.

?? Отримано гуманітарну допомогу (428 продуктових наборів) від представництва міжнародної гуманітарної організації «World central kitchen» за сприяння БФ «Віримо в Україну».

?? Завершено ремонтні роботи та облаштування житла для тимчасового проживання ВПО, що розташоване в селі Домашів.

?? Видано 73 продуктових набори для осіб з числа внутрішньо переміщених осіб.

?? Отримано близько 5 тонн гуманітарної допомоги від партнерів з Республіки Польща, за сприяння войта гміни Ухане Лешека Червонка.

?? Видано молодим матусям громади 11 "бейбі-боксів", які містять речі першої необхідності для догляду за новонародженими малюками.

?? Отримано гуманітарну допомогу (засоби гігієни, підгузки, каші, чай, м’ясні консерви тощо) близько 7-ох тонн за сприяння Товариства Червоного Хреста України.

?? Забезпечено військовослужбовців новими футболками у кількості 200 штук.

?? Отримано з Німеччини та Республіки Польща гуманітарну допомогу у вигляді рушників, постільної білизни, одягу та взуття для внутрішньо – переміщених осіб.

?? Безкоштовним соціальним магазином за місяць липень прийнято та надано гуманітарну допомогу понад 250 особам з числа внутрішньо переміщених. Громадяни мали можливість отримати посуд одяг, взуття, підгузки для дітей та дорослих, засоби гігієни, матраци, рушники, дитячі візочки, милиці, велосипеди та ін.

?? Отримано гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів (500 коробок, загальною вагою 6500 кг) від ГО «Медицини в дії» на чолі з керівником Наталією Круцько.

?? Опрацьовано 529 звернень жителів громади про надання гуманітарної допомоги, серед яких звернення від сімей військовослужбовців, внутрішньо переміщених осіб та сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

На усі звернення фахівці Центру намагаються реагувати швидко та вчасно видавати необхідні речі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних