ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВІДНОВЛЕННЯ ЗАХОДІВ ЗА ПРОЦЕДУРОЮ РОЗРОБЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ ПРОСТОРОВОГО РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЇ КІВЕРЦІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 07.09.2022 09:38
Кількість переглядів: 269

 

Фото без описуОстанні пів року стали неочікуваним викликом для нашої громади, як і для всієї України, вимагаючи фокусування на боротьбі з ворогом та безпеці населення. Однак, працюючи на перемогу над ворогом, маємо одночасно планувати свій подальший розвиток, адже успішний розвиток кожної територіальної громади є запорукою посилення України, забезпечення якомога швидшої перемоги та відбудови. Саме тому ми відновлюємо роботу над підготовкою до розроблення Комплексного плану просторового розвитку Ківерцівської міської територіальної громади.

У грудні минулого року на виконання вимог чинного законодавства Ківерцівською міською радою було прийнято рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ківерцівської міської територіальної громади. Протягом січня 2022 р. – лютого 2022 р. було зібрано пропозиції від зацікавлених сторін до розроблення Комплексного плану (https://kivrada.gov.ua/news/1640271078/), сформовано Робочу групу (Рішення Виконавчого  комітету Ківерцівської міської ради від 10 грудня 2021 року №171 зі змінами від 07.02.2022 № 34), яка розпочала роботу з підготовки матеріалів для проведення Стратегічної сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану.

Зважаючи на піврічну перерву у процедурі формування завдання на розроблення Комплексного плану та зміни, що відбуваються на території України та безпосередньо на території нашої громади у зв’язку з військовими діями, пропонуємо всім зацікавленим як фізичним, так і юридичним особам надати додаткові пропозиції до розроблення Комплексного плану. Термін внесення пропозицій: з 06.09.2022 до 18.09.2022.

Пропозиції можна надавати:

- електронною поштою на адресу: kivertsirada@gmail.com;

- офіційними листами на адресу: вул. Шевченка, 14, м. Ківерці, Луцький район, Волинська область, 45201.

Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження, фізичні особи – прізвище та ініціали.

Анонімні пропозиції не будуть реєструватися і розглядатися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних