КІВЕРЦІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА НОВИЙ СУЧАСНИЙ ВІДЕОГАСТРОСКОП

Дата: 27.09.2022 15:21
Кількість переглядів: 402

 

Фото без описуВід учора, з 26 вересня 2022 року на базі КП»Ківерцівська ЦЛ» жителі громади зможуть обстежити стравохід, шлунок та дванадцятипалу кишку на новому сучасному відеогастроскопі (Pentax EG-2990K).

Даний апарат вартістю понад 3 мільйони гривень придбано за кошти місцевого бюджету та кошти отримані в результаті господарської діяльності (власні кошти) КП "Ківерцівська ЦЛ".

Як зауважив міський голова Олександр Ковальчук рішення про придбання відеогастроскопу було прийнято спільно із депутатським корпусом.

"Останнім часом дуже багато звернень надходило від жителів нашої громади про те, що є потреба у придбанні саме такого апарату на лікарню для якісного обстеження шлунку, тож спільно з депутатським корпусом вирішили придбати новий гастроскоп", - розповідає Олександр Миколайович.

Даний аппарат має діаметр ввідної трубки всього навсього 9,8 мм, що в свою чергу мінімізує неприємні відчуття внаслідок даної процедури.

Монітор в 24 дюйми забезпечить високоякісне зображення,що дозволить побачити всі проблеми з шлунком,стравоходом та дванадцятипалою кишкою такі як виразки, гастрити, езофагіти.

Технологія I Scan – сприяє виявленню раку на ранніх стадіях.

Також ,при потребі ,проводиться експрес тест на Хелікобактер пілорі(бактерія яка є однією з основних причин розвитку проблем з шлунково-кишковим трактом ),- розповідає виконуюча обов'язки директора КП "Ківерцівська ЦЛ" Людмила Хомік.

Прийом проводить спеціаліст з КП”Волинська обласна клінічна лікарня” лікар-хірург, лікар-ендоскопіст Супрунець Богдан Олегович, що в свою чергу дозволить, при потребі, вирішення методики лікування як на базі КП”Ківерцівської ЦЛ” так і в закладах вищого рівня.

Пацієнти від 50 років, з електронним направленням від сімейного лікаря, отримують дану послугу безкоштовно.

Для запису телефонуйте: 0935206383 Супрунець Богдан Олегович



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних