Про скликання 20 сесії КМТГ

Дата: 29.09.2022 14:27
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

 

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 11.10.2022 року о 10.00  год. відбудеться пленарне засідання двадцятої чергової сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання в актовому залі Ківерцівського центру позашкільної освіти за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука, 1.

 

Порядок денний:

 

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання двадцятої чергової сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання.
  2. Про внесення змін до Положення про Центр надання адміністративних послуг Ківерцівської міської ради та її виконавчого комітету.
  3. Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.
  4. Про затвердження змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Ківерцівської міської ради та її виконавчого комітету.
  5. Про внесення змін до фінансового плану комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» на 2022 рік.
  6. Про затвердження звіту про виконання фінансових планів комунальних підприємств Ківерцівської міської ради за І півріччя 2022 року.
  7. Про включення об’єктів нерухомого майна до Переліку ІІ типу, намір передати нерухоме майно в оренду та затвердження умов оренди нерухомого майна Ківерцівської міської ради.
  8. Про надання згоди Комунальному підприємству «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» на внесення змін до договору оренди.
  9. Про передачу в постійне користування об’єкта нерухомого майна.
  10. Про затвердження містобудівної документації.
  11. Про виділення земельних часток(паїв) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власникам земельних часток (паїв).
  12. Про затвердження приватному акціонерному товариству «Волиньобленерго» технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  13. Про надання дозволу ПрАТ «Волиньобленерго» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
  14. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  15. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  16. Про внесення змін в рішення №19/47 від 05 серпня 2022 року «Про відмову у передачі безоплатно у власність земельних ділянок».
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється Величку Миколі Івановичу.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та передачу в оренду земель селянському (фермерському) господарству  //Золота нива//.    
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки Радюку Костянтину Володимировичу. 
  20. Про припинення права оренди земельної ділянки Дем’янюк Людмилі Петрівні та передачу в оренду земельної ділянки Гордійчуку Віктору Володимировичу. 
  21. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №2 міста Ківерці.
  22.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в постійне користування земельної ділянки Ківерцівському міському виробничому  управлінню житлово-комунального управління.
  23. Про припинення права оренди земельної ділянки та передачу в постійне користування земельної ділянки РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «УПРАВЛІННЯ ВОЛИНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ».
  24. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  25. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних