У ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ СПАРТАКІАДА "ПОВІР У СЕБЕ" СЕРЕД ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 19.10.2022 22:21
Кількість переглядів: 340

 

Фото без описуСьогодні в селі Тростянець Луцького району відбулись змагання з легкої атлетики за програмою обласної Спартакіади "Повір у себе" серед дітей з інвалідністю.

Всеукраїнська спартакіада "Повір у себе" включає дев'ять видів програм, на Волині її проводять вже втретє. Сьогодні був представлений перший вид - легка атлетика. Всього взяли участь понад 30 учасників у чотирьох нозологіях: порушення зору, слуху, розумово-фізичного розвитку та ураження опорно-рухового апарату.

Змагалися діти з Ковельського, Володимирського та Луцького районів. Учасники представляли дві вікові групи: молодшу та старшу. Перші змагалися на дистанції 60 та 200 м. Інші - 100 та 200 м.

На офіційному відкритті були присутні міський голова Олександр Ковальчук, начальник Управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук.

Своє вітальне слово на офіційному відкритті заходу сказав головний організатор, начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт", перший заступник голови відділення НОК України у Волинській області, депутат обласної ради Віктор Галан-Влащук:

"Я пам'ятаю як три роки тому ця спартакіада розпочиналася, потім Covid-19, потім повномасштабна війна, і зараз ми в такий складний час можемо проводити ці змагання. Я розумію, що багато хто не зміг з інших куточків областей по тій чи іншій причині приїхати, але це вже починається рух, відродження нашого спортивного фронту. Хочу перш за все подякувати тим людям, які допомагають нам розвивати спорт, адже активно включилися до розвитку спорту Ківерцівська громада, висловлюю велику вдячність голові громади, а також директору загальноосвітньої школи Миколі Євгеновичу".

Через повітряну тривогу довелося зробити перерву і перечекати в укритті, але це не завадило учасникам показати гідні результати.

Відео тут: https://youtu.be/zzhyp7xqpKw

Більше фото тут?? https://fex.net/uk/s/ccvl5ff



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних