Запрошуємо на громадське обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану

Дата: 24.10.2022 14:31
Кількість переглядів: 745

 

Фото без описуТриває процедура громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ківерцівської міської територіальної громади.

В її рамках 16 листопада 2022 року заплановано проведення Стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади. Результати напрацювань у ході стратегічної сесії враховуватимуться при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

До участі у Стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Ківерцівської міської територіальної громади.

Відбір учасників здійснюватиметься відповідно до принципу пропорційного представництва локальних територіальних громад, ключових спільнот громади, представників зацікавлених сторін, а також органів місцевого самоврядування.

Заявку на участь у стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ківерцівської міської територіальної громади можна оформити у період до 13 листопада 2022 р. за посиланням: https://forms.gle/AoHJJnpr1XnDH41b8, або подати особисто чи надіслати поштою за адресою Ківерцівської міської ради: вул. Шевченка, 14, м. Ківерці, Луцький район Волинської області, 45200.

З метою збільшення кількості залучених до процесу громадського обговорення мешканців громади та інших зацікавлених сторін, а також задля забезпечення комфортності умов проведення заходів з громадського обговорення напередодні Стратегічної сесії планується проведення низки попередніх зустрічей з громадськістю, присвячених напрацюванням перспектив просторового розвитку відповідних територій, в окремих старостинських округах.

Про час та місце проведення Стратегічної сесії та попередніх зустрічей буде додатково повідомлено до 7 листопада 2022 року.

Довідково: Стратегічна сесія проводитиметься на виконання вимог чинного законодавства та рішення Ківерцівської міської ради від 29.11.2021р. №15/37 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ківерцівської міської територіальної громади, Луцького району, Волинської області».

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 1.09.2021 р. № 926).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних