Про скликання 21 сесії КМТГ

Дата: 09.11.2022 16:19
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 21.11.2022 року о 10.00  год відбудеться пленарне засідання двадцять першої чергової сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання в актовому залі Ківерцівського центру позашкільної освіти за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука, 1.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання двадцять першої чергової сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання.
  2. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунальних підприємств Ківерцівської міської ради за 9 місяців 2022 року.
  3. Про завершення приватизації об’єкта малої приватизації.
  4. Про завершення приватизації об’єкта малої приватизації.
  5. Про завершення приватизації об’єкта малої приватизації.
  6. Про завершення приватизації об’єкта малої приватизації.
  7. Про передачу майна комунального підприємства «Ківерцівський центр первинної медичної допомоги Ківерцівської міської ради» до комунальної власності Торчинської селищної ради.
  8. Про внесення змін в «Програму розвитку комунального господарства та благоустрою на території Ківерцівської  міської територіальної громади на 2022 рік».
  9. Про внесення змін в Програму «Безпечна громада на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2022 рік».
  10. Про внесення змін в Програму «Дороги громади» на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2022 рік
  11. Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення військових формувань області, здійснення заходів щодо територіальної оборони, мобілізаційної підготовки і мобілізації на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2022 рік.
  12. Про внесення змін в « Програму будівництва, капітального ремонту та поточного ремонту системи зовнішнього освітлення на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2022 рік.
  13. Про внесення змін в «Програму соціального захисту населення Ківерцівської  міської територіальної громади на 2022 рік».
  14. Про внесення змін до «Програми забезпечення особистої безпеки громадян та злочинності на території  Ківерцівської міської територіальної громади на 2022 рік».
  15. Про внесення змін в Програму розвитку фізичної культури та спорту на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2022 рік.
  16. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» на 2022 рік.
  17. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2021 № 16/45 «Про бюджет Ківерцівської міської територіальної громади на 2022 рік».
  18. Про продаж селянському (фермерському) господарству у власність земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,  машинобудівної  та іншої промисловості в місті Ківерці, по вул. Шевченка, 20.
  19. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення для  передачі в постійне користування земельної ділянки РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «УПРАВЛІННЯ ВОЛИНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ».
  21. Про відмову у наданні дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою безоплатної передачі.
  22. Про відмову фермерському господарству «СОВА» у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
  23. Про  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 0721810100:01:001:5633 та розірвання договору оренди землі, укладеного з Глушком Володимиром Івановичем.
  24. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  25. Про надання Трикушу Назару Володимировичу згоди на передачу в суборенду земельних ділянок.
  26. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
  27. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Мазурцю Леоніду Володимировичу.
  28. Про передачу в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «Набуток».
  29. Про внесення змін в рішення №19/41 від 05 серпня 2022 року «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства».
  30. Про резервування земельної ділянки для надання власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства на території Сокиричівського старостинського округу.
  31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель СФГ «Соффолк».
  32. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва в селі Озеро.
  33. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  34. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних