Про скликання засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології

Дата: 11.11.2022 09:25
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 15.11.2022 року о 14.30 год відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради восьмого скликання за адресою: м. Ківерці, вул. Шевченка, 14.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про продаж селянському (фермерському) господарству у власність земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в місті Ківерці, по вул. Шевченка, 20.
  3. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  4. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення для передачі в постійне користування земельної ділянки РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «УПРАВЛІННЯ ВОЛИНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ».  
  5. Про відмову у наданні дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою  безоплатної  передачі.
  6. Про відмову фермерському господарству «СОВА» у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
  7. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 0721810100:01:001:5633 та розірвання договору оренди землі, укладеного з Глушком Володимиром Івановичем.
  8. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  9. Про надання Трикушу Назару Володимировичу згоди на передачу в суборенду земельних ділянок.
  10. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
  11. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Мазурцю Леоніду Володимировичу.
  12. Про внесення змін в рішення №19/41 від 05 серпня 2022 року «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства».
  13. Про резервування земельної ділянки для надання власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства на території Сокиричівського старостинського округу.
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель СФГ  «Соффолк».
  15. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва в селі Озеро.
  16. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  17. Різне.

 

Секретар ради                                                                   О.Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних