Ківерцівська міська рада висловлює вдячність працівникам БК ім. М.П.Ковальова за регулярну допомогу координаційному Центру при Ківерцівській міській раді

Дата: 14.11.2022 15:43
Кількість переглядів: 211

 

Фото без описуКіверцівська міська рада висловлює вдячність працівникам БК ім. М.П.Ковальова за регулярну допомогу координаційному Центру при Ківерцівській міській раді.

Від початку створення координаційного центру, а це з перших днів війни, працівники будинку культури безкорисно та добровільно займаються волонтерською діяльністю. Допомагають розвантажувати та завантажувати великогабаритні автомобілі, формувати відправки на передову військовослужбовцям ЗСУ та мирним громадянам, що постраждали внаслідок війни. Допомагають утримувати в належному стані безкоштовний соціальний магазин і, завдяки своїм щирим серцям, виконують ще безліч корисних справ, таких необхідних в нелегкий для нашої держави час.

Своєю працею працівники культурної сфери уміють не лише створювати людям свято, радісний настрій та позитивну атмосферу, а й ефективно долучатися до різного роду діяльності у громаді.

Наша українська культура має давні коріння, її цінності неповторні і нам є чим пишатися, і сьогодні працівникам культури випала почесна місія – формувати почуття національної гідності, взаєморозуміння у суспільстві, об'єднувати українців навколо спільних цінностей та ідеалів.

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва міський голова Олександр Ковальчук нагородив Подяками Ківерцівської міської ради за волонтерську діяльність та з нагоди професійного свята найактивніших працівників БК ім. М.П.Ковальова. Подяки отримали - Микола Скубій, Юрій Сухарєв, Сергій Лесик, Андрій Гундер, Микола Бортнік, Роман Савчук, Володимир Максимчук, Сергій Лавренюк, Петро Шум'як.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних