ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ КІВЕРЦІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧИЛИ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

Дата: 14.11.2022 16:07
Кількість переглядів: 353

 

Фото без описуТрадиційно разом із Днем української писемності та мови 9 листопада відзначали Всеукраїнський день працівників культури і майстрів народного мистецтва. Адже українська мова і культура – це сакральне поле перемоги України! Саме вони – наш щит, наша особливість, маркер, який визначає нашу неповторність. Це зброя, а ми сьогодні повинні бути озброєними всі.

З цієї нагоди у неділю, 13 листопада в Ківерцівському будинку культури ім. М.П. Ковальова відбувся звітний благодійний концерт на підтримку ЗСУ.

Насолодитися талановитими та креативними співочими та танцювальними виступами колективів БК ім. М.П.Ковальова та підтримати ЗСУ змогли всі, хто відвідав благодійний концерт до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

«Культура – це не робота, а місія, яка несе добро та красу. Люди вашої професії особливі, бо талант дається не кожному. Пишаюся, що сьогодні, у час повномасштабної війни, культура Ківерцівської громади є незамінною частиною надійного тилу. Сьогодні часто чуємо, що у цій війні у кожного свій фронт. Відрадно, що культурний фронт громади самовіддано й безперервно працює для нашої спільної перемоги», – зазначив очільник громади Олександр Ковальчук.

Після привітань міський голова Олександр Ковальчук нагородив колектив БК ім. М.П.Ковальова Грамотою Ківерцівської міської ради та грошовим сертифікатом.

У знак глибокої поваги були нагороджені Подяками Ківерцівської міської ради за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток галузі культури, високий професіоналізм, відданість обраній справі та волонтерську діяльність під час воєнного стану кращих працівників будинку культури.

Також на знак вдячності за регулярну безкорисну, добровільну допомогу у Координаційному центрі при Ківерцівській міській раді працівникам БК ім. М.П.Ковальова було вручено сувенірні футболки з логотипом громади та написом «Культурний волонтер».

Під час благодійного збору коштів на підтримку ЗСУ вдалося зібрати чималеньку суму грошей, а саме 20 000 гривень.

Дякуємо усім, хто завітав на концерт та долучився до збору коштів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних