Пошук

Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради

Дата: 18.11.2022 14:13
Кількість переглядів: 273

 

17 листопада 2022 року відбулося спільне засідання постійних комісій з питань планування, бюджету, фінансів, економічного розвитку, підприємництва та інвестицій та постійної комісії з питань благоустрою, житлово - комунального господарства, транспорту, зв’язку, торгівлі, побутового обслуговування населення та об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Уже вдруге депутати збираються не у Центрі позашкільного виховання для дітей та юнацтва як зазвичай, а в укритті, оскільки в черговий раз, країна-терорист росія масовано обстрілювала ракетами нашу державу.

Депутати обговорили низку важливих питань для громади.

Зокрема слухали завідувача хірургічним відділенням, лікаря хірурга Ківерцівської центральної лікарні Ківерцівської міської ради Скібіцького Святослава Васильовича щодо купівлі лапароскопічної стійки.

Лапароскопія - це сучасний малоінвазивний вид хірургічних операцій, який має мінімальні наслідки для організму пацієнта. Істотно скорочуються післяопераційний період, який замість 2-3 місяців становить 2- 3 тижні. Після операції не залишається швів і рубців, тобто не спостерігається косметичних дефектів. Тривалість операції становить 15-30 хвилин в залежності від складності та її обсягів. Вартість лапараскопічної стійки – 4,5 млн. грн. Після обговорення, депутати вирішили винести дане питання на розгляд сесії з рекомендацією виділити кошти з міського бюджету на купівлю лапараскопічної стійки.

Також обговорили питання внесення змін до бюджету громади та виділення коштів на зимове утримання доріг громади, програму фізичної культури та спорту, поточний ремонт вулиць міста, купівлю системи оповіщення міста, купівлю зимового одягу для роти охорони, заслухали звіти керівників комунальних підприємств громади щодо виконання фінансових планів за 9 місяців 2022 року та інші важливі питання.

Депутати відвідали КП Ківерціводоканал, оглянули очисні споруди міста, обговорили план реконструкції та відновлення каналізаційної системи та розбудови системи мереж з підключенням нових вулиць міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.